Susjedne županije 19.07.2016. 10:30. Zadnja izmjena: 19.07.2016. 12:47.

Tri pozornice

Pogledajte kako će izgledati program manifestacije Špancirfest ove godine!

Ove godine na Špancifestu, koji počinje 19. kolovoza, glazbeni sadržaji odvijat će se na tri pozornice: u Starom gradu očekuje vas Pan pozornica, Vila Bedeković za potrebe Špancira postat će Croatia osiguranje pozornica, a treća scena očekuje vas na Kapucinskom trgu.

Manifestacija započinje 19. kolovoza kad će u Starom gradu zasvirati Kiril Džajkovski feat. TK Wonder & MC Wasp, Dub FX i Sowas. Istovremeno u Vili Bedeković nastupaju TBF & Varaždinski komorni orkestar, a na Kapucinskom trgu grupa Jinx.

U subotu, 20. kolovoza u Starom gradu zabavljat će vas Laibach i Quasarr. U Vili Bedeković održavat će se veoma zanimljiv hommage Arsenu Dediću gdje će nastupiti njegov sin Matija, Tedi Spalato, Lea Dekleva te Zoran Predin. Na Kapucinskom trgu u isto vrijeme svira Rambo Amadeus & Five Winnetous Sextet.

U nedjelju, 21. kolovoza na prvoj pozornici nastupaju Pips, Chips & Videoclips te Repetitor. Vilu Bedeković okupirat će Urban & 4, a Kapucinski trg Electric Swing Circus.

U ponedjeljak, 22. kolovoza na glavnoj pozornici čekaju vas Brkovi, Kiša metaka i Krankšvester, a na Kapucinskom trgu zaplesat ćete uz irski štih sa Orthodox Celts.

23. kolovoza zagrijavat će vas Postolar Tripper i Hornsman Coyote & Soulcraft, a tada na prvu pozornicu dolazi Manu Chao i La Ventura. Vlado Kreslin zatrest će zidove na Kapucinskom trgu. Na istom mjestu dan kasnije sviraju The Frajle, a 25. kolovoza Esma Redžepova.

U petak, 26. na Croatia osiguranje pozornicu dolazi veliki Zvonko Bogdan. Istovremeno na trećoj pozornici svira Pavel.

27. kolovoza na Pan pozornici gledajte Tonyja Cetinskog i Pravila igre, a u Vili Bedeković slovenski fenomen Perpetuum Jazzile. Taj dan na trećoj pozornici možete gledati čak tri izvođača: Lovely Quinces, Punčke i Auguste.

Festival u nedjelju28. kolovoza zaključuju: Hladno pivo i Siddharta u Starom gradu, Neno Belan & Mediteran Orchestra u Vili Bedeković te Russkaja na Kapucinskom trgu.

Ulaznice su u prodaji od jučer (18. srpnja), a kupiti ih možete preko stranica spancirfest.com i eventim.hr te na ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima.

Međimurski Irci prošle su godine na Španciru dobrano zagrijali publiku

Izvor: spancirfest.com