Susjedne županije 09.01.2019. 14:03. Zadnja izmjena: 09.01.2019. 14:10.

Redatelj Ljubomir Kerekeš

Prva hrvatska komedija bez fige u džepu, film Ufuraj se i pukni, uskoro u kinima!

Krajem ožujka 2019. godine u Cinestar kina stiže - film „UFURAJ SE I PUKNI“ redatelja Ljubomira Kerekeša, a od od početka ovog mjeseca stigao i prvi trailer za film.

Radi se o prvom filmu nagrađivanog i poznatog hrvatskog glumca i kazališnog, a sada i filmskog redatelja, a pretpremijere će biti 25.3. u Varaždinu i 26.3. u Zagrebu. Nakon toga glumci će putovati diljem Hrvatske i promovirati film koji ćete nakon pretpremijera moći pogledati u svim kinima od 4. travnja 2019.

UFURAJ SE I PUKNI

  • Redatelj: Ljubomir Kerekeš
  • Scenarij: Jan Kerekeš
  • Direktor fotografije: Davor Bjelanović

Komedija govori o braći Prišt koja se nađu na prekretnici života i pripremaju se za studij glume. Krešo ( Zoran Pribičević ) je stariji brat koji ima grbu i višak samopouzdanja, a Kruno (Jan Kerekeš) je brat koji ne može normalno izgovoriti č,ž,š, upravo je saznao da nije prošao prijemni ispit za šumarstvo i ostavila ga je njegova žabica. Kao supervizora za pripremu za studij glume odabiru susjeda Črčeka (Ljubomir Kerekeš) koji živi u njihovoj zgradi. Črček je jedan od onih likova koji ne može ni skinuti zavjesu s karniše, a da mu karniša ne padne na glavu, no istovremeno je simpatičan, brbljav i spreman pomoći.

Predstavnica stanara, Dragica Švorc (Mirela Brekalo), ne podnosi Črčeka i ne može mu odoljeti, a frizerka Manuela (Ana Begić) je toliko dobra da joj na frizuru ne dolaze ni stanari. Caffe bar "Savanna" je mjesto gdje sva pitanja dobivaju odgovore, a Akademija dramske umjetnosti je mjesto gdje katarza dolazi na sistematski pregled.

*** PRVA HRVATSKA KOMEDIJA BEZ FIGE U DŽEPU ***

*** SKORO PREMA ISTINITOM DOGAĐAJU ***