Susjedne županije 31.10.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:50.

Varaždinske sličice

Sanacija klizišta kod Toplica
Klizište na ulazu u Varaždinske Toplice (stara cesta) bit će uskoro sanirano. Nakon nešto više od mjesec dana čekanja, ovih su dana konačno krenuli radovi na njegovoj sanaciji. Klizište je mjesecima otežavalo promet na toj relaciji.
Odgođeno useljenje u POS
Vlasnici POS stanova u objektu A1 u Ulici Vilka Novaka moći će useliti u stanove nakon tehničkog pregleda. No, za POS stanove u objektu B1 ponovo je postavljen novi rok - 30. travnja iduće godine.
Bunić ponovo u Remetincu
Miroslav Bunić, direktor varaždinske tvrtke Zagorje Tehnobeton, jedan je od šestorice uhićenih u aferi ‘Remorker’ kojima je sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda Zdenko Posavec odredio jednomjesečni istražni zatvor.
Kuhari u Milanu
Hrvatski državni kuharski prvaci Anđelko Levanić i Zlatko Novak sudjelovali su na prestižnim kuharskim individualnim natjecanjima u Milanu. U jakoj konkurenciji, Anđelko je završio na petom, a Zlatko u konkurenciji kuhara do 25 godina na sedmom mjestu.
Otvoren Gardens bar
U petak je otvoren Gardens bar i klub u centru “Poje” u Varaždinu. U ugodnom ambijentu održavat će se razni popratni programi - književne večeri, modne revije, degustacije, izložbe slika i drugo.
Produžite parkiranje na vrijeme
Na parkiralištima u Varaždinu vozači trebaju paziti na produženje parkiranja jer nema tolerancije (već nakon 2-3 minute stiže kazna u obliku dnevne karte). Tolerancija od 15 minuta samo je kod početka parkiranja.
Helena Čegec Vinska kraljica
Helena Čegec iz Svetog Ivana Zeline, studentica FOI-ja u Varaždinu, izabrana je za Vinsku kraljicu Zagrebačke županije za 2014. godinu. Kraljicom će biti okrunjena drugog petka u studenome. (t.h.)

Izvor: 3053