Susjedne županije 21.02.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:00.

Varaždinske sličice

Najam socijalnih stanova
Na internet stranici Grada Varaždina objavljen je natječaj za prikupljanje zahtjeva za davanje stanova u najam. Riječ je o 28 stanova u Hraščici, veličine od 33 do 72 m², a cijena je 2,70 kn po kvadratu.
Sokol i Dudek najsportaši
Najboljim sportašima Grada Varaždina proglašeni su hrvač Vindije Tonimir Sokol i atletičarka Slobode Kristina Dudek. Nagradu za životno djelo primio je rukometni trener Srećko Tkalčec.
Smoljanec upravitelj Bolnice
Nakon što je dr. Tršinski podnio ostavku, sanacijskim upraviteljem Opće bolnice Varaždin imenovan je Mladen Smoljanec.
Purgari dobili prostorije
Varaždinska građanska garda dobila je prostorije od Grada. Varaždinski purgari uredili su si prostorije površine 47 četvornih metara u Ulici Alojzija Stepinca.
Plaće 50% manje!
Nakon što je radnicima Coninga konačno isplaćeno devet zaostalih plaća, njihova agonija i dalje se nastavlja. Plaću za prosinac 2013. dobili su umanjenu za čak 50 posto.
Kotlovnice preuzeo Vartop
Tvrtka VARTOP preuzela je opskrbu toplinskom energijom za stanove i poslovne prostore vezane na kotlovnice u Varaždinu. Takvih je korisnika trenutno 1.221.
Plesačima tri naslova prvaka
Na prvenstvu Hrvatske u Samoboru u standardnim plesovima plesači varaždinskog kluba Varaždin osvojili su čak tri naslova državnih prvaka - Tihana Vusić i Jurica Kavran u kategoriji mladež, Iva Risek i Vedran Sraga kod starije mladeži te Valentina Patafta i Marinko Patafta u kategoriji veterana.
Ludbreg petkom
U Ludbregu, u gradskoj knjižnici počinje kulturni program Ludbreg petkom. Svakog će se petka u poslijepodnevnim satima održati zanimljivi programi u organizaciji ludbreških ustanova, udruga te gostiju.
Upisi u kickboxing
Kickboxing klub Pit bull gym Sračinec vrši upise u školu kickboxinga, i to u tri grupe - djeca i kadeti od 6 do 14 godina, početnici i rekreativci i posebna grupa za cure. (th)

Izvor: 3067