Susjedne županije 28.03.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:42.

Varaždinske sličice

Raspisani natječaji
Varaždinska gradska uprava raspisala je natječaje za radna mjesta poljoprivrednog i komunalnog redara te djelatnike na poslovima legalizacije u Upravnom odjelu za prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša.
Ne JPP-u!
Varaždinski gradski vijećnici na sjednici Vijeća odbili su model javno-privatnog partnerstva za dogradnju Pete i Šeste osnovne škole. Glavni argument bio im je da je JPP puno skuplja opcija koja Varaždince zadužuje generacijama.
Dani Banfice
Do nedjelje, 30. ožujka u Varaždinu se održavaju Dani Banfice 2014. Građani mogu sudjelovati na radionicama, kušaonicama i predavanjima, prezentacijama i predstavama. Ulaz je slobodan.
Ludbreg u Zagrebu
Grad Ludbreg prošlog je vikenda predstavio svoje proizvode i turističku ponudu na sajmu u Trgovačkom centru Avenue Mall Zagreb. Posjetitelji su imali priliku kupiti, ali i degustirati mnoge proizvode iz ludbreškog kraja, kao što su vina, sirevi, bučino ulje, med i hren.
Zavjet šutnje
Varaždinski komunalac, unatoč impresivnom voznom parku, nije uspio organizirati uslugu odvojenog prikupljanja biorazgradivog otpada. Trebaju im još, a koliko će vozila stajati, ne žele reći (!?). Predsjednik Nadzornog odbora Miljenko Ernoić tek je prozborio: Znamo koliko košta, ali nećemo vam reći!
Zalutala srna
U centar Varaždina zalutala je srna. Tamo su je uhvatili i odveli policajci i veterinari. Na njušci je imala vidljive ozljede koje je vjerojatno zadobila izbezumljeno lutajući po gradu.
Habuš i na čelu TZ-a
Iako je funkciju predsjednika Turističke zajednice grada Varaždina dosad obavljala zamjenica gradonačelnika Natalija Martinčević, gradonačelnik Goran Habuš odlučio je na mjesto predsjednika instalirati - sam sebe.
Caffe Carica Sissi
U dvorištu Županijske palače na Franjevačkom trgu 7, u Varaždinu otvoren je Caffe bar Carica Sissi. U ukusno uređenom prostoru, uz piće, možete saznati zanimljive detalje iz života carice Sissi. (th)

Izvor: 3074