Susjedne županije 30.05.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:44.

Varaždinske sličice

Crna lista dužnika
Prema najnovijoj listi Porezne uprave, Varaždinci duguju gotovo pola milijarde kuna! Samo Nogometni klub Varaždin duguje 9,5 milijuna. Prate ih tvrtka Emos Jalžabet s dugom od 5,7 milijuna kuna i tvrtka Dabo d.o.o. Ivanec s 4,5 milijuna kuna.
I Adidas u Luminiju
U Luminiju je prošli tjedan svoja vrata otvorio svjetski poznati brend Adidas. Bogato opremljen prodajni prostor prostire se na 135 m2. Osim Adidasa, otvorena je i dječja multibrand trgovina KidiOZ.
Iskazali se Varaždinci
Zahvaljujući nesebičnoj pomoći brojnih Varaždinaca i mještana okolnih naselja, Slavoncima su prošli tjedan upućena dva šlepera prepuna različite robe. Akcija prikupljanja pomoći nastavlja se i dalje.
Varaždin za prijestolnicu kulture
Gradsko vijeće jednoglasno je prihvatilo kandidaturu Grada Varaždina za Europsku prijestolnicu kulture 2020. godine. Za provedbu kandidature zadužen je Koncertni ured Varaždin.
Atletičarke Slobode viceprvakinje
Atletičarke AK-a Sloboda u osječkom Gradskom vrtu postigle su odličan rezultat osvojivši drugo mjesto na ekipnom kadetskom prvenstvu Hrvatske. Postigle su i niz osobnih rekorda.
Fijasko koncerta
Koncert za maturante u organizaciji Grada okupio je svega desetak posjetitelja. Maturanti su pohrlili u međimurske diskoteke, organiziranim i besplatnim autobusnim prijevozom.
Preseljena Zaklada solidarnosti
Zaklada solidarnosti Grada Varaždina promijenila je sjedište i sada se nalazi u prostorima Pučkog otvorenog učilišta Varaždin, Hallerova aleja 1/II.
Metalci sviraju za peseke
Udruga za zaštitu životinja Spas i ove godine organizira humanitarni koncert za pomoć napuštenim i zlostavljanim životinjama. U Rogozu će 7. lipnja svirati zagrebački i varaždinski sastavi. Minimalna donacija za ulaz iznosi 15 kuna. (t.h.)

Izvor: 3083