Susjedne županije 17.06.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:46.

Varaždinske sličice

Pomoć životinjama
U organizaciji članova Udruge “Konj moj prijatelj” iz Zelendvora, prikupljena je hrana za životinje koje su evakuirane iz poplavljenih područja Slavonije. Šleperom je otpremljeno oko 500 bala sijena i 2.500 kilograma raznih žitarica.
Habuš namještao poslove?
Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa donijelo je odluku o pokretanju postupka protiv varaždinskog gradonačelnika Gorana Habuša zbog mogućeg utjecanja na dobivanje poslova bratu jednog od pročelnika Grada.
Riješen problem u autokampu
Varaždinska tvrtka Tea medicina - Otpadne vode prva u Hrvatskoj počela je instalirati inovativnu tehnologiju obrade otpadnih voda u Autokampu Šimuni, na zapadnoj obali otoka Paga.
Rockeri za stradale
Čak 12 bendova iz Hrvatske, Mađarske, Velike Britanije i SAD-a udružit će se na velikom humanitarnom koncertu za stradale u poplavama u Varaždinu 2. i 3. lipnja (od 21.30 sati). Ulaznice se prodaju po cijeni od 20 kuna.
Istjerani iz Parka mladih!
Mladi kojima je skate park jedino mjesto na kojem mogu trenirati svoje sportove doslovce su istjerani od svih onih koji svoje frustracije u pijanom stanju iskaljuju tako što uništavaju javnu imovinu.
Po parku piju, razbijaju flaše, prolijevaju alkohol, pljuju, uriniraju...
Knjiga o pavlinskom samostanu
U ambijentu pavlinskog samostana u Lepoglavi javnosti je predstavljena knjiga koja govori o tom za hrvatsku kulturu i povijest izuzetno važnom zdanju - “Povijest pavlinskog samostana Blažene Djevice Marije u Lepoglavi”.
Tragedija u Bartolovcu
U četvrtak je u Varaždinskoj ulici, u Bartolovcu u prometnoj nesreći smrtno stradalo dvoje stranih državljana starosti 35 i 2 godine, kada je na njih osobnim vozilom naletjela 35-godišnjakinja.
Ljetna škola odbojke
Odbojkaški klub Varaždin Volley ponovo organizira Ljetnu školu odbojke za dječake i djevojčice osnovnoškolskog uzrasta. Škola počinje s radom 17. lipnja, prijave su na broj 099/404-3651. (t.h.)

Izvor: 3084