Susjedne županije 30.03.2018. 08:18. Zadnja izmjena: 30.03.2018. 09:08.

Marker d.o.o.

Web shopovi koje rade Varaždinci proglašeni najboljima u Hrvatskoj

Biralo se najbolje web trgovine u Hrvatskoj, a među njih 150 istaknule su se one izrađene u varaždinskoj tvrtki Marker u kojoj radi nekoliko mladih Međimurskih IT stručnjaka. Njih čak 5 proglašeno je najboljima među 17 kategorija što Marker čini najnagrađivanijom agencijom u zemlji.

Konferencija Ecommerce Day u zagrebačkom Kraš Auditoriju najveći je događaj godine za sve koji se bave online prodajom u Hrvatskoj. Ona je ujedno poput dodjela hrvatskih e-commerce Oscara gdje kroz natjecanje Web trgovac godine struka i publika biraju najbolje u proteklih godinu dana. Jučerašnja podjela (u srijedu 28. ožujka) bila je posebno napeta, a Varaždince je ostavila s osmijehom na licu.

Pet web shopova iz Markera proglašeno je najboljima među 17 kategorija u konkurenciji od 150 shopova, a priznanje je tim veće što ih je birala stručna komisija od 29 članova na čelu koje je bila dr. Jelena Rašula.

Ovo natjecanje se od drugih razlikuje po metodologiji, koja je na iznimno visokoj razini, jer se za izbor pobjednika uzimaju u obzir čak tri ključna područja poslovanja web trgovine: tehnička sukladnost smjernicama sigurne kupovine, mišljenje kupaca, te ocjena međunarodne stručne komisije. Također, prijava na ovo natjecanje je posve besplatna i namijenjena svim web trgovcima u Hrvatskoj – tako malim i velikim, za koje imamo odvojene natjecateljske kategorije i ravnopravnu mogućnost pobjede - pojasnila je Rašula.

Koji su najbolji web shopovi izrađeni u Markeru?

Pet web shopova izrađenih u Markeru osvojilo je nagradu u 17 kategorija. Time je Marker u 2018. postao najnagrađivanija agencija za izradu web shopova u Hrvatskoj.

Nagrađeni su: 

U Markeru stalno radimo na novim rješenjima za web trgovine, ulažemo u znanje, pratimo trendove i konzultiramo klijente. Trudimo se i drago nam je što su i struka i publika to prepoznali. Naravno, iako mi dostavljamo rješenja uz koja je život web trgovcima lakši, zasluga za nagrade ide upravo njima. Puno im hvala što su nam dali svoje povjerenje.Ivica KruhekDirektor Markera

Marker je zaslužan za izvedbu, ali trgovcima idu najveće zasluge. Oni su ti koji su primili nagrade i vode web shop.

- Nagrada nam je dodatni poticaj i motivacija da povećamo kvalitetu usluge kako bi zadržali poziciju lidera i u godinama koje dolaze. Nama kao trgovcu ova nagrada diže imidž, reputaciju i kredibilitet jer smo u jakoj konkurenciji prepoznati kao najbolji i od struke ali i od kupaca. Prvi veliki korak u dizanju usluge na viši nivo smo već napravili redizajnom naše web trgovine koja je sada bolja, brža, modernija, jednostavnija i funkcionalnija te očekujemo daljni rast ponude i ekspanziju na strana tržišta - rekao je voditelj marketinga trgovine biciklima i opremom Keindl sporta Aleš Horvatek. Ove godine njihov online shop keindl-sport.hr prvi put je osvojio nagradu.

Za razliku od Keindl sporta, trgovina party asortimanom partypops.hr treći put zaredom je osvojila nagradu Web trgovac godine.

- Raznovrsna ponuda, sigurnost kupnje i plaćanja, jednostavnost naručivanja i pretraživanja ponude te brza i pouzdana dostava neke su od naših prednosti koje su zasigurno pridonijele našoj pobjedi. Kupci su prepoznali naš trud, a struka ulaganje u web trgovinu - mišljenja je Mirela Hamš iz partypopsa.