Aktualno 07.10.2019. 11:41. Zadnja izmjena: 07.10.2019. 11:51.

II. rođendan trgovine Anna

Udobna odjeća za svaku priliku

Prošle je srijede obilježen drugi rođendan maloprodajne trgovine Anna na adresi Frankopanska 18, u Murskom Središću. Uz rođendanski popust na asortiman haljina, majica od viskoze te torbi za svakog su kupca pripremili i malo iznenađenje u obliku prigodnog poklona.

- Važno nam je da se kupac prilikom ulaska u dućan osjeća ugodno i dobro, siguran da će pronaći odjevni komad po svojoj mjeri i pristupačnoj cijeni, prilagođen svakom tijelu, naglasila je vlasnica Svjetlana Škvorc. Veseli ih činjenica što im se kupci vraćaju, dok su uz stalni kontakt s kupcima putem društvenih mreža, njihovi proizvodi odnedavno dostupni u web shopu.

Moderna i kvalitetna odjeća iz kolekcije Anna prisutna je diljem Hrvatske na više od trideset lokacija te dva maloprodajna dućana u Međimurju, točnije u Prelogu i Murskom Središću. Krojevi za izradu odjevnih predmeta hrvatski su proizvod koji nastaje u pogonu Krojačkog obrta Anna u Murskom Središću. Iako su fokusirani na proizvodnju odjeće za žene, dizajnirane za sve oblike tijela i prikladne za svaku priliku poput haljina, tunika, majci, bluza..., u svojoj ponudi imaju i liniju muškog i ženskog donjeg rublja, pidžama te marame i torbe koje prate kolekciju.

Izvor: 3360