Zdravstvo 08.06.2018. 00:00. Zadnja izmjena: 08.06.2018. 15:33.

Zbog obnove Paviljona 3 čakovečke Bolnice

Djelatnosti Doma zdravlja sele na nove lokacije

Iz Doma zdravlja Čakovec stigla je obavijest o skorom preseljenju ginekoloških ordinacija (nositeljice tima dr. Varga Taradi i nositeljice tima dr. Ines Tizaj), pedijatrijske ordinacije Doma zdravlja Čakovec, djelatnosti sanitetskog prijevoza i Punkta posebnog dežurstva za obavljanje primarne zdravstvene zaštite u djelatnosti opće/obiteljske medicine iz Paviljona 3 na novu lokaciju.

Navedene djelatnosti Doma zdravlja Čakovec će i nadalje ostati u kompleksu Županijske bolnice Čakovec na adresi I. G. Kovačića 1e, ali će se privremeno preseliti na druga mjesta, jer uskoro započinje rekonstrukcija Paviljona 3.

Djelatnost sanitetskog prijevoza Doma zdravlja biti će locirana u prostorima Doma zdravlja kod glavnog ulaza u bolnicu, lijevo gdje se nalaze i ordinacije opće/obiteljske medicine privatnih zdravstvenih radnika.

Rad ginekoloških ordinacija Doma zdravlja privremeno će biti organiziran u Poliklinici za ginekologiju, porodništvo i neonatologiju, na prvom katu novog dijela Županijske bolnice Čakovec, a rad pedijatrijske ordinacije Doma zdravlja na Dječjem odjelu, na 4. katu bolnice (ulaz će biti na nedavno otvorenom novom ulazu u bolnicu, između Zavoda za hitnu medicinu i ravnateljstva bolnice).

Punkt posebnog dežurstva u djelatnosti opće/obiteljske medicine biti će dostupan pacijentima u vremenu kao i do sada (vikendom i blagdanom), ali u prostorima Poliklinike kirurških djelatnosti u prizemlju novog dijela bolnice.

O početku rada na novim lokacijama javnost će, poručuju u Domu zdravlja, biti pravovremeno obaviještena.