Zdravstvo 21.09.2016. 12:04. Zadnja izmjena: 21.09.2016. 12:06.

Upisi u tijeku

Nova ginekološka ordinacija od studenog u Prelogu

Dom zdravlja Čakovec započeo je s pripremama vezanim uz osnivanje nove ginekološke ordinacije u Prelogu čiji se početak rada planira 7. studenog. Djelatnost primarne zdravstvene zaštite žena na adresi Ulica kralja Krešimira IV. 7 u Prelogu obavljat će Patricia Senjanin Car, dr. med. spec. ginekologije i porodništva i viša medicinska sestra Maja Mihalec.

– Otvaranje nove ordinacije od velikog je značaja za pacijentice Međimurske županije, doprinijet će smanjenju gužvi i čekanja na preglede te će se pacijenticama olakšati ostvarivanje potrebne zdravstvene usluge, kazao je ravnatelj Doma zdravlja Čakovec Branko Vrčić. Novi tim pozvao je sve ženske osobe starije od 12 godina koje još nisu izvršile odabir liječnika i ginekologa, kao i sve pacijentice koje žele promijeniti liječnika da se upišu popunjavanjem Izjave o izboru/promjeni doktora.

– Izjave o upisu možete dobiti i ispuniti u ambulantama u Prelogu, Goričanu, Donjem Kraljevcu, zatim u ambulanti u Svetoj Mariji, Donjem Vidovcu, Donjoj Dubravi i u Kotoribi te u prostorijama Grada Preloga i u školama u tajništvu, kazala je ginekologinja Patricia Senjanin Car uputivši pacijentice da se za više upita jave medicinskoj sestri Mihalec na broj 091 493 59 91 ili pak glavnoj sestri Doma zdravlja Ireni Mađarić Tuksar na broj 099 251 6604.