Zdravstvo 07.02.2020. 08:24. Zadnja izmjena: 07.02.2020. 08:25.

Predavanja i radionice

Psihošpancir 14., 15. i 17. veljače u Varaždinu i Čakovcu

Psihošpancir, konferencija s međunarodnim sudjelovanjem, peti puta po redu održat će se 14. i 15. veljače 2020. na Sveučilištu Sjever Varaždin i 17.veljače na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu. Predavanja, interaktivna predavanja i radionice održavat će poznati psiholozi, psihijatri, edukacijski rehabilitatori, , socijalni pedagozi,  psihoterapeuti,  medicinske sestre i tehničari i drugi stručnjaci koji se u svom profesionalnom radu koriste psihološkim znanjima. Ulaz je, kao i uvijek do sada, slobodan pa svi zainteresirani građani mogu bez najave ili kotizacije sudjelovati u svim sadržajima.

Oni kojima je psihologija dio svakodnevnog rada mogu poboljšati svoje profesionalne kompetencije, a ljubitelji psiholoških tema uživat će u stjecanju brojnih korisnih znanja i vještina kojima mogu doznati nešto o sebi i drugim ljudima, poboljšati svoje komunikacijske vještine i vještine koje su im potrebne za uspješno održavanje odnosa s osobama u poslovnom i obiteljskom okruženju, razigrati svoju kreativnost ili steći neki novi uvid ili iskustvo.

Simpozij Psihologija za poduzetn(ik)e namijenjen poslovnim ljudima, menadžentu i svima onima koji u svom radu obavljaju voditeljske poslove održat će se na Psihošpanciru u subotu 15.veljače na Sveučilištu Sjever u Varaždinu, a simpozij Psihologija sporta i rekreacije  za sportaše, trenere i sve koje zanima sport održat će se 17.veljače na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu.

Za vrijeme trajanja konferencije moći ćete provjeriti kakvo je vaše raspoloženje i uključiti se u akciju Mjerenja raspoloženja Hrvatske psihološke komore. Psihošpancir je konferencija koja je bodovana od strukovnih komora (HPK,HLK,HKMS,HKSR i dr.) i AZOO.

Najave predavanja možete pratiti na FB stranici organizatora Psihošpancira Društva psihologa Varaždin, a kompletan program bit će dostupan na www.dpv.hr. Iskoristite priliku i ovo Valentinovo i vikend posvetite sebi, osjećajima, vama važnim temama kojima ćete obogatiti svoje znanje i iskustvo, biti uspješniji u nošenju sa svakodnevnim problemima, poslu ili u odnosima s drugim ljudima.