Zdravstvo 12.09.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:32.

ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO: U TJEDNU KRETANJA - PJEŠKE ILI BICIKLOM NA POSAO

Projekt "Pješke ili biciklom na posao", kojim se promiču zdrave životne navike, stručnjaci međimurskog Zavoda za javno zdravstvo u suradnji s Gradskim bazenima Marija Ružić Čakovec i drugim suradnicima i sponzorima, organiziraju od 2012. godine.

Ove godine natjecanje za zaposlenike traje od 7. do 27. rujna. U tom razdoblju prijavljeni kandidati trebaju prijeći pješice ili biciklom putovati na posao i s posla, barem tri dana u tjednu (najmanje 20 kilometara tijekom trajanja akcije), pod uvjetom da im je radno mjesto udaljeno kilometar i više. Sudionici bilježe broj prijeđenih kilometara te ih prijavljuju Zavodu. Nije se potrebno prijaviti prije početka akcije, već prijava rezulata počinje sa završetkom akcije, 25. rujna i traje do 1. listopada. Prijave se u tom razdoblju mogu poslati poštom na adresu ZZJZ-a, a bit će omogućena i prijava putem internetskih stranica Zavoda.

Pristupnice se mogu podići u ZZJZ-u ili skinuti s internetskih stranica Zavoda (www.zzjz-ck.hr). ;

Novost je da se ove godine u projekt mogu uključiti i tvrtke iz kojih je nekoliko zaposlenika prijavljeno u ovu akciju. Po okončanju akcije, najuspješnije pojedince i tvrtku očekuju vrijedne nagrade. (žd)

foto: S prošlogodišnje dodjele nagrada pobjednicima

Izvor: 3149