Živa zemlja 12.03.2018. 09:40. Zadnja izmjena: 12.03.2018. 10:30.

Prirodni talent pretvoren u posao

Cvjećarnica Vesna: Cvjetne kreacije koje ostavljaju bez daha

Svježe cvijeće, buketi i aranžmani, lončanice, tegle, vaze, dekorativne posude, dekoracije i oprema za vjenčanja te veliki izbor vijenaca i pogrebnih aranžmana samo su dio ponude koja se svakodnevno može pogledati i kupiti u jednoj od Cvjećarnica Vesna. Na hrabru inicijativu supruga Dušana, Vesna Toplek još 2003. godine otvorila je cvjećaru u Belici, u srcu Međimurja, na adresi Kralja Tomislava 90. –Za početak, ključno je bilo prikupiti kontakte dobavljača i kupcima ponuditi što više raznolikog cvijeća, a predanim radom i stalnim stručnim usavršavanjem, stekli smo puno zadovoljnih klijenata diljem Međimurja, ali i šire, rekla je Vesna. Obratite nam se s povjerenjem i dopustite da vas iznenadimo našim najkreativnijim idejama, istaknuli su vedri i ljubazni ToplekiDugogodišnje iskustvo u aranžiranju, dizajniranju i sastavljanju cvjetnih kreacija uz stalno osluškivanje potreba tržišta, u ožujku 2017. prevagnulo je i krenulo se u novi poslovni poduhvat. Otvorena je nova, prostrana i bogato opremljena cvjećarnica u Orehovici, na adresi Zrinskih 3b. –Trebao nam je veći prodajno-skladišni prostor, a ovaj u Orehovici učinio nam se idealnim za našu djelatnost. Prednost je i ta što područje Orehovice i tzv. dravskog bazena nije imalo cvjećarnicu, istaknuo je Dušan.Cvjećarnica Vesna u Orehovici nedavno je obilježila prvu godinu postojanja

Uz pomoć naših djelatnica, Danijele Fodor i Mire Lovrenčić, nastojimo u svakom trenutku našim kupcima biti na raspolaganju savjetima, preporukama i sugestijama pri odabiru cvijeća i poklona, dodala je Vesna.

Posebne prilike

-Posebna pažnja posvećuje se vjenčanjima. Uz razgovor s budućim mladencima, razrađuju se svi detalji tako da svadbena cvjetna rapsodija bude u potpunom skladu s vizijom mladenaca i predviđenim budžetom, ispričala je Vesna, dodavši da veliku ulogu ima godišnje doba za kojeg se priređuje svečanost. Besplatna dostava cvijeća diljem Međimurja Isto tako aranžiraju se pokloni i sve se usklađuje s prigodom i željama kupaca. Uz svoje su klijente i u tužnim trenucima te nude veliki izbor vijenaca i pogrebnih aranžmana kojima možete izraziti sućut i odati počast najmilijima. -Bukete, vijence i lampione besplatno ćemo dostaviti na željeno mjesto i u dogovoreno vrijeme, naglasila je Vesna.

Cvjećarnica Vesna

098 188 06 50
Belica 040 / 845 - 300 
Orehovica 040 / 410 – 500
[email protected] 

Izvor: List Međimurje, 12.3.2018.