Živa zemlja 08.02.2017. 11:24. Zadnja izmjena: 08.02.2017. 11:37.

Ulje sjemenki grožđa

Predstavljanje novog međimurskog proizvoda "Vitis Oil" danas u Gradskoj kavani Čakovec

Predstavljanje novog međimurskog proizvoda - ulja sjemenki grožđa, nazvanog "Vitis Oil" održat će se danas (srijede, 8. veljače) u Gradskoj kavani Čakovec s početkom u 19 sati.

  •  ZAŠTO ULJE SJEMENKI GROŽĐA? Bogato vitaminima, mineralima, antioksidansima i nezasićenim masnim kiselinama, ovo ulje ima iznimno svojstvo zaštite i obnavljanja stanica, što će vam omogućiti da ostanete vječno mladi. Vaša koža će vam biti beskrajno zahvalna, a pritom ostati glatka i satenski meka. Svejedno koristite li ga kao kozmetičko ili prehrambeno, koristi ovog ulja su višestruke, a njen prirodni sastav osigurava blagotvoran učinak za cijelo tijelo i nezaboravan osjećaj.

 

  • ZAŠTO VITIS OIL? Ulje sjemenki grožđa „Vitis“ je 100% prirodno ulje iz hrvatskih vinograda dobiveno isključivo mehaničkim postupkom prešanja suhih sjemenki grožđa pod visokim pritiskom. Vjerujemo da najbolje stvari u životu dolaze iz prirode, koja nam je oduvijek pružala sve što je potrebno zdravlju i dobrobiti svakog čovjeka. Zbog toga je cjelokupni proces proizvodnje od trsa do ulja ovdje podređen stvaranju proizvoda bez ikakvih aditiva. Inzistiramo na kvaliteti i autohtonim sastojcima koji dolaze iz blagorodnih međimurskih vinograda, a samo ulje dobiva se postupkom hladnog prešanja i ne prolazi proces termičke obrade, zbog čega su sva esencijalna svojstva u potpunosti sačuvana.

 

  • KAKO KORISTITI ULJE OD SJEMENKI GROŽĐA?

1. Masirajte kožu uljem - Nakapajte nekoliko kapi ulja na ruku i protrljajte ga među dlanovima. Nježno umasirajte ulje u kožu, posebno na one dijelove gdje imate fleke, akne, grubu kožu ili ožiljke. Kada se umasira u kožu, ne samo da je dubinski hidrira, već i pomaže u bržem zacjeljivanju manjih povreda i ožiljaka.

2. Utapkajte ga u tamne kolutove ispod očiju - Samo nanesite nekoliko kapi ulja na područje ispod očiju vrhom prsta. Masirajte ovaj dio najnežnije što možete. Osim što uklanja ružne, tamne kolutove, odlično je kao tretman protiv bora i finih linija oko očiju.

3. Poboljšava djelovanje hidrirajućih sredstava - Kako biste poboljšali djelovanje hidrantnih sredstava za kožu koje koristite, dodajte u njih malo ulja od sjemenki grožđa. Ovo će pomoći vašoj koži da duže zadrži vlagu i da se ne isuši.

4. Tretman toplim uljem - Možete pomiješati ovo ulje sa bilo kojim uljem po svom izboru, zagrijati mješavinu i napraviti od toga masku i za lice i za kosu.

5. Upotreba za tretman kose - Stavite 10-15 kapi ulja u šampon za kosu.

6. Oralna upotreba - Ukoliko želite koristiti blagodati ovog ulja za cijeli organizam možete ga koristiti tako da svaki dan popijete jednu jušnu žlicu ulja ujutro ili navečer prije spavanja. Ulje možete umiješati i u vodu ili neki prirodni sok.

Ulje proizvodi i na tržište stavlja: OPG LESINGER, D. Cesarića 11, 40000 Čakovec. 

Više o proizvodu i proizvođaču doznajte putem njihove Facebook stranice.

Izvor: Vitis Oil