Gradovi i općine 08.01.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:51.

ŠTRIGOVA - Pobjednik Vinogradarstvo Frlin-Junajted

Festival vina, dobrog nogometa prekrasnih žena ovako slikovito nam je opisao tradicionalni ove godine i jubilarni 10. po redu malonogometni Božićno-Novogodišnji međunarodni dvoranski turnir «Štrigova 2014» Boris Novak član uprave NK Sloge koja je ovaj turnir besprijekorno organizirala. Na turniru se je takmičilo 20 malonogometnih ekipa, turnir je trajao osam večeri dok je na turniru odigrano 64 utakmica. U polufinalnim utakmicama postignuti su slijedeći rezultati; Vinogradarstvo Frlin-Gostilna na Gmajni 1:0, Robadje Panić Oberflech-Jack Bar 5:2. U utakmici za 3. mjesto Gostilna na Gmajni bila je bolja od Jack bar 6:4 dok je u finalu Vinogradarstvo Frlin pobijedilo Robadje Panić Oberflech 5:2 i osvojilo turnir.

Za pobjedničku ekipu turnira nastupili su; Luka Mikić, Alen Gluhak, Karlo Šimek, Dejan Slunjski, Goran Eršeg, Dario Levatić, Miroslav Bakšaj, Vedran Mesec dok je voditelj ekipe bio Ivan Frlin. Odigrana je i revijalna utakmica žena ŽNK Katarina Zrinski i ŽNK Teleing Pomurje koja je završila pobjedom Pomurja. Na kraju turnira najboljim ekipama nagrade i pehare predali su načelnik općine Štrigova Stanislav Rebernik, te Boris Novak ispred NK Sloge. Turnir je bio besprijekorno organiziran svake večeri tribine su bile popunjene do posljednjeg mjesta a u završnim utakmicama sama dvorana bila je premala da primi sve koji su došli pogledati finalne utakmice.

 

Sudili su korektno nogometni suci; Franjo Hergotić, Stjepan Fic, Dragutin Novak, turnir je vodio Marko Kovačić.  Također posebno treba naglasiti da su turnir uvelike potpomogli vinogradari Kunčić, Tomšić, Jakopić, Valpatić, Kocijan, Štampar, Knehtel-Medenjak, Prainer kojima se klub i najtoplije zahvaljuje. Sama atmosfera na turniru i oko njega bila je fantastična dok je na kraju turnira Pušipel bend odličnom svirkom atmosferu odveo do usijanja. 

 

FOTOGALERIJA

Izvor: 3115