Crna kronika 04.11.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.03.2016. 12:28.

Tihomir Kokolek na ispitivanju kod odvjetništva

Tihomir Kokolek, vlasnik i voditelj čakovečke putničke agencije Express-tours, u ponedjeljak nešto prije 15 sati doveden je na ispitivanje kod Županijskog državnog odvjetništva u Varaždinu. Doveli su ga pripadnici Policijske uprave međimurske, nakon što je prethodno ispitan u sjedištu PU međimurske u Čakovcu. Iz policijskog vozila Kokolek je izišao samouvjereno, bez lisica na rukama, te je pored okupljenih novinara prošao snažnim i odlučnim korakom.

Podsjetimo, riječ je o Ludbrežaninu koji je pobjegao čak u Tunis, nakon što brojni osnovnoškolci nisu otišli na izlete i maturalna putovanja, koji su uplaćeni. Čak četiri međimurske škole prijavile su ga za kazneno djelo prijevare. Riječ je o školama iz Ivanovca, Male Subotice, Donje Dubrave i Štrigove. 

Kokolek je uhvaćen u nedjelju rano ujutro, o čemu je prvi izvijestio list Međimurje. U Hrvatsku je pokušao ući graničnim prijelazom u Otok Virju, došavši preko Drave, iz smjera Ormoža. Za njim je bila raspisana tjeralica Ministarstva unutarnjih poslova RH.

 

Prethodni članak o ovoj temi pročitajte na ovdje.

Novosti o ovom slučaju 

Izvor: 3158