30.04.2018. 11:48.

Dani maturanata 2018.

COOLIJADA 2018.: Glasajte za najmaturanta i najmaturanticu!

Za učenike završnih razreda srednjih škola u Međimurju i ove godine, po 14. puta, Policijska uprava međimurska, ravnatelji srednjih škola, Međimurska županija i gradovi Mursko Središće, Prelog i Čakovec organiziraju Coolijadu. Već tradicionalna manifestacija ove godine počinje u petak, 18. svibnja kada maturanti odijevaju svoja maturantska odijela, a završava u utorak, 22. svibnja mimohodom svih maturanata u 14 sati i proglašenjem najmaturanta, najmaturatice i najrazreda na SRC-u Mladost.

- Hrvatska udruga menadžera sigurnosti 2017. godine organizatorima Coolijade je dodijelila posebno priznanje za najbolji preventivni projekt u Hrvatskoj, s ponosom je na predstavljanju ovogodišnjih dana maturanata istaknuo župan Matija Posavec. Ove godine domaćin Coolijade je Srednja škola Prelog te je detalje akcije predstavio ravnatelj Tomislav Gregur objasnivši kako se glasati za najmaturanta i najmaturanticu može putem glasačkih listića koji se ubacuju u kutije smještene u srednjim školama te putem telefonskih poziva.

Prvi glasački listić objavljujemo u tiskanom izdanju lista Međimurje od 30. travnja, drugi 7. svibnja i posljednji 14. svibnja. A evo i telefonskih brojeva na koje možete glasati!