29.04.2019. 09:41.

Dani maturanata 2019.

COOLIJADA 2019.: Glasajte za najmaturanta i najmaturanticu!

Ovogodišnju Coolijadu, program koji se održava povodom posljednjih dana srednjoškolskog obrazovanja maturanata, predstavili su nedavno načelnik Policijske uprave međimurske Ivan Sokač,  pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu i sport Blaženka Novak u ime Međimurske županije, ravnatelj Tehničke škole Čakovec Dražen Blažeka u ime ovogodišnje škole koordinatora aktivnosti vezanih uz Dane maturanata i djelatnik PU međimurske Mladen Zadravec.

Popularna Coolijada počinje u petak, 17. svibnja, kada maturanti odijevaju svoje odore, a završava u srijedu, 22. svibnja kada će u 15 sati biti okupljanje maturanata ispred Ekonomske i trgovačke škole, formiranje povorke i mimohod centrom grada Čakovca.

U današnjem (29. travnja) broju lista Međimurje donosimo prvi kupon za glasanje za najmaturanta i najmaturanticu. Potrebno je izrezati kupon, zaokružiti redni broj kandidata i ubaciti ga u glasačku kutiju u jednoj od srednjih škola u Međimurju. Kao i prethodnih godina, najbolji maturanti i njihovi razredi bit će nagrađeni vrijednim nagradama, a birat će se i najrazred.