10.12.2016. 08:50.

Emisija Lijepom našom

Slike iz srca Međimurja emitirat će se 17. i 24. prosinca

U prepunoj sportskoj dvorani Osnovne škole Tomaša Goričanca u Maloj Subotici, u srijedu, 30. studenog održano je javno snimanje zabavno- glazbene emisije Lijepom našom. Voditelj Branko Uvodić na početku je zahvalio Međimurcima na gostoljubivosti i žaru s kojim njeguju svoju tradiciju. Načelnik Vladimir Domjanić iz srca Hrvatske tople je pozdrave uputio svim dobrim ljudima diljem Hrvatske, kao i Hrvatima izvan domovine. U znak dobrodošlice Uvodiću je poklonio akvarel mjesnog slikara Bojana Miljančića. Međimurski župan Matija Posavec rekao je da je Mala Subotica sve- samo ne mala.

Snimanje je započelo nastupom domaćina, Kulturno- umjetničke udruge Zvon koja ove godine slavi 20 godina svog djelovanja. Nakon njih, na pozornici su zaplesali članovi KUD-a Belica i KUD-a Zasadbreg te Seljačka sloga iz Preloga. U programu su nastupili i Ženska vokalna skupina Stridonne iz Štrigove, cimbalist Neven Kolarić, Vokalna skupina Zrinski s mladom violinisticom Klarom Piskač, Blanka Tkalčec, Tamburaški sastav Frikovi, Nikolina Virgej Pintar, Filip Hozjak, Tino Jelenić, Vladimir Košir Tonka, Etno duo Goga i Željko, Tamburaški sastav Milenij, Siniša Žunec, Pero Rogan, Igor Brešan, Barbara Othman, Nenad Kumrić Charlie,Tarapana band, Ivica Pepelko i Gabrijela Hrženjak, Vlado Kalember i Ana Rucner, Mirko Švenda Žiga, Tanja Žagar, Vladimir Kočiš Zec, Zlatko Pejaković i Đuka Čajić i Svirci moji te gosti, glazbeni sastav KUD-a Starše iz Slovenije.

Dašak nezapamćene atmosfere i što su sve izvođači pokazali te koliko su se uspješno predstavili ostatku Hrvatske, na malim ekranima možete provjeriti 17. i 24. prosinca.