12.11.2015. 00:00.

SUPERNOVA proslavila 4. rođendan- omiljeni shopping Međimuraca!

SUPERNOVA je sinonim za 30 mil. € vrijednu shopping investiciju koja osigurava 200-ak radnih mjesta te međunarodnim izborom 24 shopa na čak 56.000 m2 zemljišta na jednoj lokaciji podmiruje sve obiteljske potrebe.

Više od 20.000 posjetitelja iz Međimurske i Varaždinske županije

Prošli je tjedan bilo veselo u centru SUPERNOVA. Naime, vodeći regionalni trgovački centar, koji se zbog odlične prometne infrastrukturalne povezanosti te raznolikog izbora mnogobrojnih brendova u međuvremenu isprofilirao kao nezaobilazna i omiljena međimurska shopping destinacija za cijelu obitelj, prošli je četvrtak proslavio svoj 4. rođendan. Tim su povodom brojni građani svih generacija uživali u cjelodnevnom bogatom programu za koji se, unatoč 800-ak raspoloživih besplatnih parkinga, tražilo mjesto više. Naime, tisuće vjernih kupaca iz Čakovca i okolice došle su tog dana kako bi zajedno sa SUPERNOVOM proslavile rođendan na lokaciji Optujska ulica 171 A/B/C u Varaždinu.

Carevi, Sanja Doležal, Ivana Radovniković i Neki to vole vruće

SUPERNOVA je svojim vjernim kupcima organizirala tradicionalno raskošnu proslavu: one najmlađe posjetitelje shopping park je počastio cjelodnevnim gratis sladoledom, kokicama i zabavnim lunaparkom, jednako kao i besplatnim animacijskim ponudama koje uključuju face-painting, nastupe skupine plesno-manekenske skupine, klauna, mađioničara, maskote te brojne nagradne igre, dok se za odrasle pronašlo i hladno točeno pivo. Kulminacija zabavne proslave bio je spektakularan koncert popularnih Careva, a zatim Sanje Doležal, Ivane Radovniković i Branke Delić te Šomija iz skupine Neki to vole vruće.

Pouzdani koncept (inter)nacionalne kvalitete i usluge

Svečanim ulaskom u 5. godinu uspješnog djelovanja, ova vodeća regionalna shopping destinacija nastavlja bilježiti tendenciju rasta poslovanja. - I u vrijeme ekonomske krize, SUPERNOVA već 5. godinu bilježi stabilan rast financijskog poslovanja, koji je rezultat visokofunkcionalne organizacije profesionalnog radnog tima te činjenice kako su vrhunska usluga i komoditet kupca apsolutni prirotet, što se ne vidi samo na temelju prezentacije objekta, već i konstantno pristupačnim cijenama koje prilagođenošću regionalnoj kupovnoj moći izlaze u susret najrazličitijim obiteljskim potrebama. Iza imena SUPERNOVA stoji projekt nagrađivane moderne, 30 mil. € vrijedne shopping investicije koja s 200-ak zaposlenih i međunarodnim izborom trgovina na 56.000 m2 zemljišta objedinjuje sve potrebe jedne obitelji te već četvrtu godinu zaredom svojim uspješnim djelovanjem bilježi ne samo status vodeće trgovačke lokacije u ovom dijelu Hrvatske, nego i tendenciju rasta poslovanja. Održiva kvaliteta i postojanost 24 (inter)nacionalna brenda ključni su za uspjeh varaždinske SUPERNOVE koja je izabrana u TOP 5 najinovativnijih trgovačkih objekata u okviru srednjoistočne i jugoistočne Europe te u okviru projekta Najbolje u Hrvatskoj već drugu godinu zaredom valorizirana kao vodeća županijska shopping lokacija – ističe Center Manager Patricija Tkalčec, mag. kroat. i german. Uz to, SUPERNOVA Varaždin rado sudjeluje u humanitarnim i društveno angažiranim projektima, a mnogi još pamte veliku donaciju uz Božić, kada je SUPERNOVA grupacija Caritasu donirala vrijednost preko 1,3 milijuna kuna.