20.03.2017. 09:47.

Dan žena

Život slavile članice svih općinskih udruga koje okupljaju - 'jači' spol

Načelnik Općine Nedelišće Darko Dania je najveći frajer u Međimurju! Na ples je, 8. ožujka, izveo 200 dama! I još mu je, u sitan sat, ostalo snage da im i - zapjeva! Tako je izgledao početak i kraj najveće fešte u Međimurju povodom Dana žena, koju je i ove godine, u organizaciji Općine Nedelišće, uspješno proveo načelnik sa suradnicima. 

U dvorani MESAP-a u Nedelišću okupile se se članice dvaju udruga iz Pušćina (Udruga žena i udruga Sport za sve), Nedelišća, Gornjeg Hrašćana, Pretetinca, Dunjkovca, Slakovca, Črečana, udruge građana Maxenca iz Macinca, zatim Udruge žena iz Trnovca te Gornjeg Kuršanca.

OSMIJEH JE NAKIT 

Uređene te ukrašene najljepšim nakitom -  osmijehom - svjedočile su o sretnim trenucima zajedništva kao neprocjenjivom blagu. Svoje su sudbine u plesu nosile s takvom lakoćom kao da je breme života pero. Jednakim žarom plesale su mlade, starije, sretne, sjetne, kao i one zabrinute i (ne)zaposlene... Kao da je naše trajanje igra kojoj treba pogledati u oči i osmjehnuti joj se i kad postane oštra ili zlokobna. Jer je i takva - naša.