Nagradne igre 23.02.2020. 10:27. Zadnja izmjena: 02.03.2020. 08:28.

Kerekesh Teatar

11. Tjedan smijeha: Osvojite ulaznice za predstave Grga Čvarak i Bibi i Bubi

Već smo pisali o 11. Tjednu smijeha Kerekesh teatra na kojem će se ove godine održati čak 63 predstave u samo 10 dana, od 6. do 15. ožujka, u Varaždinu i diljem Varaždinske županije. 

Ulaznice za predstave u Varaždinu u prodaji su na blagajni HNK svakim radnim danom od 10-12 sati i od 18-19:30 sati, te putem interneta na WEB STRANICI HNK-a.

  • Ne propustite najveći i najposjećeniji kazališni festival u Hrvatskoj, a popis svih predstava i vrijeme u koje igraju možete vidjeti ovdje.

Organizatori su i ove godine u redakciji lista Međimurje ostavili ulaznice za neke od predstava, pa vam za početak dijelimo ulaznice ze odlične, zabavne, šarene i divne dječje predstave koje će se održati na ovogodišnjem festivalu. 

  • Bibi i Bubi 

    Godina je 2034. i naš planet postao je jedno veliko smetlište. Od smrada više ne možemo disati. Od smeća više ne možemo hodati. Bibi i Bubi su junaci modernog doba koji većinu djetinjstva provode na smetlištu. Koliko god im roditelji ne dopuštaju to, njih veseli što dolaze doma prljavi, neuredni i smrdljivi. Kroz igru i niz duhovitih situacija pokušati će sastaviti podmornicu i pronaći škrinju u kojoj se nalazi plan za spas svijeta.

Tekst i režija: Jan Kerekeš; igraju: Jan Kerekeš (Bibi) i Matko Knešaurek (Bubi)

  • Grga Čvarak

Ovom predstavom Scena „Gorica“ nastoji novim naraštajima djece usaditi određenu dozu empatije, tj. osjećaj za drugoga, i osvijestiti ih da, kada nekome prilaze, to čine s najboljim namjerama i da isto očekuju od drugih. Temeljni je cilj kazališnog Grge Čvarka optimizmom probuditi ono najbolje u svakome od nas i učiniti ovaj svijet ljepšim mjestom.

Za uzrast 4+; predstava Gradskog kazališta – Scena „Gorica“

NAGRADNA IGRA

Dijelimo 4 ulaznice za dječju predstavu Bibi i Bubi i 4 ulaznice za predstavu Grga Čvarak!

- Bibi i Bubi - nedjelja, 8. ožujka u 10 sati

- Grga Čvarak - nedjelja, 15. ožujka u 11,30 sati

ZADATAK

  • Na naš mail [email protected] pošaljite svoje podatke (ime, prezime i mjesto stanovanja) i napišite na koju biste predstavu voljeli odvesti svoje mališane i koliko vam ulaznica za nju treba (2 ili 4, odvisno o veličini obitelji...)
  • Lajkajte našu Facebook stranicu!

Dobitnici će biti obaviješteni u petak, 28. veljače!

Po dvije ulaznice za predstavu Grga Čvarak osvajaju Monika Kamenić i Tatjana Blagus dok Suzana Glavina osvaja ulaznice za predstavu Bibi i Bubi.