Nagradne igre 24.12.2018. 17:23. Zadnja izmjena: 27.12.2018. 10:57.

Auto iz BAT-a pod Vaš bor

Božićna priča iz BAT-a: Glavnu nagradu osvojio Saša Sabol iz Palovca

Danas, 24. prosinca održano je javno izvlačenje imena petero sretnih dobitnika nagrada u tradicionalnoj božićnoj nagradnoj igri Auto iz BAT-a pod Vaš bor! Predivan auto - SUZUKI BALENO - osvojio je Saša Sabol iz Palovca. Ključeve Suzukija je – pomalo“ zbunjenom“ dobitniku -  predao Ivan Đurkin, direktor BAT-a.

Poklon bonove, vrijedne 10 tisuća kuna osvojili su : Kristina Trstenjak iz Svetog Martina na Muri, Ivan Sakač iz Hlapićine, Ivana Karlovčec iz Okruglog vrha i Jasmin Kolmanić iz Nedelišća.

Svi su dobitnici neku od nagrada osvojili po prvi puta. Posebno nas veseli činjenica što su dobitnici mladi ljudi koji stvaraju svoj dom… Sakačevi imaju četvero školaraca, Jasmin se tek kući, a Kristina ( ne dugo još na minimalcu u Hrvatskoj , a sada radi u inozemstvu pomaže tati u penziji ). Sve su, dakle, nagrade, došle „ u prave ruke“. Kristina se rasplakala od sreće kada je doznala sretnu vijestn te je odlučila nagradu podijeliti s rodbinom i prijateljima.

Među desetak tisuća kupona, dobitnicima nagrada sreću je donijela 14-godišja Karmela iz Plešivice koja je, na badnje prijepodne s mamom i braćom, kupovala ukrase za bor.

-Uz čestitke sretnim dobitnicima, zahvaljujemo poslovnim prijateljima koji su nam pomogli da, kao lokalni trgovački centar, organiziramo tako bogatu nagradnu igru i zahvalimo našim kupcima za vjernost i povjerenje, poručuju iz BAT-a.

Nagrade su, uz BAT, omogućili :

 1. AC  Baumgratner
 2. Bosch
 3. Candy
 4. Chromose
 5. emedjimurje
 6. Gorenje
 7. JUB
 8. Kronopol
 9. Kvaka
 10. Lumex
 11. Praktik
 12. Radio 105
 13. Rem Power
 14. Texo

Izvor: BAT