Nagradne igre 06.08.2016. 10:57. Zadnja izmjena: 11.08.2016. 23:15.

Lifeclass Terme Sveti Martin

Dijelimo dva puta po dvije ulaznice za Punkufer Pool Party na Aquaparku!

Jeste li spremni za najveći Pool Party na našem području? Ostalo nam je još malo ljeta stoga je red da ga iskoristimo na najbolji mogući način, a koji je bolji način od Pool partyja?

U petak, 12. kolovoza LifeClass Terme Sveti Martin pripremaju najveći vodeni party do sad, imena Punkufer Pool Party. Zabava na otvorenom, praćena plesnim hitovima i šarenim koktelima, i sve to na Aquaparku Termi koje će svoje radno vrijeme produljiti sve do ponoći. Za ludu zabavu pobrinut će se DJ Godji koji će svojim hitovima dovesti atmosferu do usijanja, a animacijski tim Termi Sveti Martin pripremio je mnoštvo zabavnih igara u kojima ćete moći osvojiti neke od mnogobrojnih i vrijednih nagrada.

Ekipa portala Punkufer.hr pobrinut će se da na samom party-u bude Punkufer chill zona na kojoj ćete se moći fotkati u jednoj od svjetskih metropola, objaviti fotku na fejsu ili Instagramu s hashtagovima te osvojiti vrijedne nagrade!

Kako je ljeto poznato po osvježavajućim koktelima, tako su za sve goste osmišljeni i kreativni osvježavajući kokteli koje ćete moći naručiti po promotivnim cijenama, a da zabava bude još bolja tu je i bogata ponuda hrane i pića koja će biti dostupna u više gastro - punktova.

Neće se stati samo na glazbi, plesu i piću. Samo za one najhrabrije organizirat će se i noćni zipline. Obavijeni mrakom, spuštajući se u nepoznato moći ćete iskusiti navalu adrenalina visoko iznad bazena ne znajući što vas čeka na drugoj strani žice.

Ulaznica na party je ulaznica na bazene, stoga ne brinite da ćete morati izdvojiti silne novce samo kako biste prisustvovali najvećem Pool Partyu u ovim područjima.

Radno vrijeme bazena je od 8 sati, party počinje u popodnevnim satima dok će se DJ zabavi pridružiti u 17 sati i ostati do 23.30. Manifestacija na bazenima završava u ponoć kad će preseliti u Pub Potkova.

Kako biste sudjelovali, trebate biti punoljetni. Ulaznice ćete dobiti u Termama uz predočenje osobne iskaznice.

Nagradna igra u suradnji s listom Međimurje!

Ukoliko želite osvojiti 2 ulaznice za Pool Party, učinite sljedeće:

1. Ako još niste, lajkajte Facebook stranicu lista Međimurje!

2. Lajkajte ovaj post!

3. Označite jednog prijatelja ili prijateljicu koje želite povesti sa sobom!

4. Ukoliko želite, podijelite ovaj post!

Dobitnici: Saša Jugec Jug i Tatjana Pintarić. Čestitke!