Nagradne igre 19.12.2017. 14:25. Zadnja izmjena: 22.12.2017. 13:23.

Nagradna igra

DIJELIMO KARTE! Forestland će u subotu, 23. prosinca doživjeti svoje prvo zimsko izdanje

Najpopularniji festival elektroničke glazbe u našoj regiji Forestland, u subotu, 23. prosinca doživjet će svoje prvo zimsko izdanje. Ekipa mladih organizatora pripremila je događaj nazvan “Winterstory of Forestland” koji će biti održan u dvorani Graditeljske škole Čakovec.

Glavna zvijezda bit će Brendan Blatt, Australac s rezidencijom u Amsterdamu, poznatiji pod umjetničkim imenom Factor B, a uz njega će nastupiti i niz regionalnih te domaćih DJ-eva - AVADOX, DJuraS, Arian, DJ Tomecs, Nick Karsten te Carlos&Detron. Festival počinje u 21 sat, a potrajat će do 5 sati ujutro.

NAGRADNA IGRA

Organizatori i List Međimurje poklanjaju vam pet karata, a kako bi osvojili jednu ispunite ovaj jednostavan zadatak:

  • Na mail [email protected] pošaljite svoje podatke (ime, prezime i mjesto stanovanja). Naslov maila neka bude FORESTLAND.
  • Lajkajte objavu ovog članka na našoj Facebook stranici, a bit će nam drago (no ne morate) ako podijelite članak ove nagradne igre na svom Facebooku, možda bi i vaši prijatelji odigrali!

Dobitnici će u ponedjeljak, 18. prosinca biti obaviješteni mailom, a na mail će im stići i ulaznica za festival.

Dobitnici: Denis Cvetković, Dina Žužul, Danijela Marčec, Ema Novak i Nikola Mustač

DRUGI KRUG NAGRADNE IGRE

Zadatak je: Na mail [email protected] pošaljite svoje podatke (ime, prezime i mjesto stanovanja). Naslov maila neka bude FORESTLAND.

  • Igramo se do četvrtka, 21. prosinca u 12 sati kada ćemo objaviti dobitnike i poslati im ulaznice na njihov mail s kojeg su i igrali nagradnu igru!

Dobitnici drugog kruga: Marija Perko, Ivan Mlinarić, Žana Plažanin, Barbara Marčec i Melisa Novak