Nagradne igre 26.11.2019. 13:12. Zadnja izmjena: 29.11.2019. 09:48.

Nagradna igra

Dijelimo ulaznice za predstave na 3. Danima smijeha u Čakovcu!

U ovo predblagdansko vrijeme u Čakovec dolazi obilje smijeha uz tri hit komedije Kerekesh teatra i Lude kuće. Kazališna manifestacija 3. Dani smijeha u Čakovcu održat će se od 5. do 8. prosinca u Centru za kulturu.

Prvi dan, u četvrtak, 5. prosinca u 20 sati smijat ćete se izvedbi najnovije komedije Kerekesh Teatra Pod hitno na hitnu u režiji Ljubomira Kerekeša. Pacijenti u čekaonici Kerekešove "hitne" imaju picajzle, hemeroide, gliste, neki su malo dementni, a neki čak i izmišljaju da imaju tumor jer trebaju tablete za žgaravicu.

  • Zbog velikog interesa publike predstava Pod hitno na hitnu će biti odigrana i u petak, 6. prosinca u 20 sati.

Nakon toga, u subotu, 7. prosinca u 20 sati na rasporedu je predstava Samo preko njega mrtvog, komedija iz Lude kuće koja je prošle godine bila prva rasprodana u Čakovcu. Rene Bitorajac i Jan Kerekeš su slučajni susjedi koji su slučajno ušli u jednu garažu u kojoj leži mrtav čovjek. Garaža izgleda kao casino, ima se tu i za popit, ima i nešto droge, novca. Baš im je lijepo u garaži, a prvo pitanje koje postavljaju je: Sused, oćemo pozvat policiju?

Zadnji dan, u nedjelju, 8. prosinca u 20 sati na Danima smijeha u Čakovcu se održava najveći jubilej kazališne predstave u povijesti Hrvatske. Ljubomir Kerekeš će obući kostim i postati Dimnjačar po 1300. put. - Ako je nekome potreban opis ove predstave, slobodno pita vrapce na granama, poručuju iz Kerekesh teatra. Predstava je već rasprodana, a nakon jubilarne predstave, Kerekesh Teatar će publiku počastiti prigodnim domjenkom.

Ulaznice za predstave koje još nisu rasprodane možete kupiti na blagajni Centra za kulturu Čakovec ili OVDJE, a cijena ulaznice iznosi 70 kuna.

NAGRADNA IGRA

Dijelimo ulaznice za predstave koje igraju na 3. Danima smijeha u Centru za kulturu Čakovec. Osvojiti možete po dvije ulaznice za predstave: Pod hitno na hitnu (u četvrtak ili petak - birate dan) i ulaznice za predstavu Dimnjačar.

ZADATAK ZA OSVOJITI ULAZNICE

  • Lajkajte Facebook stranicu lista Međimurje i post ovog članka na Facebooku lista Međimurje (ili kliknite Like gumb ispod ovog članka)
  • Na mail [email protected] nam pošaljite za koju bi predstavu voljeli osvojiti dvije ulaznice i napišite vaše ime i prezime
  • Ako želite, u komentare označite koga vodite na predstavu ili nekog tko bi još želio odigrati ovu nagradnu igru

Igramo se do 29. studenoga, nakon čega ćemo objaviti dobitnike koji će svoje ulaznice moći podići na blagajni Centra za kulturu Čakovec prije izvođenja predstave za koju su ulaznice osvojili.

Po dvije ulaznice za predstave dobivaju:

- Četvrtak, 5.12. POD HITNO NA HITNU u 20h: Martina Radić

- Petak, 6.12. POD HITNO NA HITNU u 20h: Jasmina Vlah

- Nedjelja, 8.12. DIMNJAČAR 20h: Emina Mezga