Nagradne igre 10.11.2016. 07:44. Zadnja izmjena: 17.11.2016. 09:31.

Petak, 18. studeni

Dijelimo ulaznice za pretpremijeru predstave Teatra Gavran „Parovi“ u Domu kulture Prelog

Povodom Noći kazališta i Dana muškaraca u petak, 18. studenog u Domu kulture Grada Preloga u 19 sati, biti će izvedena pretpremijera predstave Teatra Gavran „Parovi“. Ovaj Gavranov tekst do sada je igrao premijerno u Litvi i Makedoniji, a od sada napokon postaje dostupan i hrvatskim gledateljima.

Najambicioznija predstava Teatra GAVRAN u proteklih četrnaest godina. Šest sjajnih glumaca u atraktivnim suvremenim pričama koje se tiču svakoga od nas. Predstavu igraju tri muško-ženska para – koji se nalaze u posve različitim životnim situacijama. Majstorski dijalozi i upečatljivi karakteri koji će nekoga nasmijati, nekoga rasplakati, ali nikoga neće ostaviti ravnodušnim. 

Cijena predstave je 40 kuna po osobi. (Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji u Trattoriji Rossa Prelog.)

Glume: Ana Vilenica , Mladena Gavran, Ivan Glowatzky, Ivica Jončić, Jakov Gavran i Sara Moser
Scena i kostimi: Jasmina Pacek
Izbor glazbe: Neven Zebić

NAGRADNA IGRA

Dva puta po dvije ulaznice podijeliti ćemo našim čitateljima, a kako bi ih osvojili potrebno je ispuniti jednostavan zadatak.

  • Od vas tražimo da lajkate ovaj članak, a možete ga i podijeliti
  • Nakon toga - na mail [email protected] napišete koga bi poveli na predstavu i svoje podatke (ime, prezime i odakle ste), naslov maila neka bude PAROVI.

Dva dobitnika koji će svoje ulaznice moći preuzeti na blagajni Doma kulture Prelog, prije početka predstave, obavijestit ćemo u srijedu, 16. studenog preko maila, a njihova imena objavit ćemo i ovdje na dnu članka.

Dobitnice: Klementina Srpak iz Preloga i Nevenka Strahija iz Donjeg Kraljevca