Nagradne igre 29.01.2019. 12:47. Zadnja izmjena: 14.02.2019. 10:50.

Belica, Krištanovec, Knezovec

Eni Zumba fitness: Osvoji mjesec dana besplatnog zumbanja s prijateljicom!

U tijeku su upisi u Eni Zumba fitness grupe gdje možete vježbati, plesati i dobro se zabaviti u odličnom društvu.

Vježbati, kao što vidite na plakatu ispod, možete u društvenom domu u Krištanovcu ponedjeljkom i srijedom od 19 do 20 sati, u domu u Knezovcu ponedjeljkom i srijedom od 20,15 do 21,15 sati, u Domašincu, također u društvenom domu, u utorak i četvrtak od 18,45 do 19,45 te u Belici u utorak i četvrtak u društvenom domu od 20,10 do 21,10 sati.

Na navedenim mjestima u navedeno vrijeme očekuje vas odlična atmosfera, energična glazba, uzbudljivi pokreti, osmijeh od uha do uha, pozitivna energija, zezancija, i improvizacija! Dinamično je, jednostavno za pratiti, efektivno za postizanje čvrstog i zategnutog tijela, dobre kondicije te je namijenjeno za sve dobne skupine.

- Ako ne znaš što je to i kako izgleda ili jednostavno nisi siguran/a želiš li se priključiti, slobodno dođeš na probni trening, poručuje trenerica Eni Debelec.

  • U slučaju bilo kakvih pitanja nazovi ili pošalji sms na broj: 095 806 9876 ili na mail: [email protected] ili posjeti stranicu na: Eni Zumba.

O zumbi više čitajte ovdje.

NAGRADNA IGRA

U suradnji s Eni zumba fitness poklanjamo najsretnijoj čitateljici mjesec dana besplatnog zumbanja na koji vodi i prijateljicu, dakle - mjesec dana besplatna zumba za dvije frendice. Same birate - Krištanovec, Knezovec ili Belica, a sretna dobitnica nagradu može iskoristiti do lipnja.

Vaš Zadatak:

1. Lajkajte našu stranicu i stranicu Eni zumba (za one koji imaju facebook)

2. Na naš mail [email protected] pošaljite svoje podatke (ime i prezime, mjesto stanovanja) i napišite koga biste vodili na zumbanje kod Eni. + naznačite na koju lokaciju biste išle - Belica, Knezovec ili Krištanovec. Naslov maila nek bude ZUMBA.

  • Možete i u komentar označiti koga vodite na zumbanje i prijateljice koje bi isto rado odigrale nagradnu igru te, ako želite, dijelite članak :)

Igramo se do Valentinova, 14. veljače (četvrtak) kada ćemo sretnu dobitnicu obavijestiti mailom.

Dobitnica mjesec dana besplatnog zumbanja na koje može povesti i prijateljicu je Dragana Bakač.