Nagradne igre 28.09.2016. 08:12. Zadnja izmjena: 07.10.2016. 14:02.

Nagradna igra

Igrajte se s nama i osvojite vrijedne nagrade novootvorenog Aquila fitness centra

Nakon Dana otvorenih vrata i prezentacije programa koje vam nude, Aquila fitness centar otvorio je svoja vrata svima zainteresiranima za vježbanje i zdrav način života. 

Novootvoreni Aquila Fitness & wellness centar nalazi se na adresi Športska 6a, Čakovec (MTC centar), a za svoje korisnike nudi niz programa za vježbanje od kojih možete odabrati osobne treninge, grupne treninge ili teretanu, osim toga nude vam i osvježenje nekim zdravim napitkom i drugim pićima u baru te wellness tretmane za opuštanje.

"Aquila Fitness & wellness centar se prostire na 1400 m².  Uz stručnu podršku trenera nudimo grupne i individualne treninge u dvije prostrane dvorane i vrhunsko opremljenom fitnessu. Kako bismo vam omogućili potpunu brigu o vlastitom tijelu za vas imamo i relaks zonu koja sadržava finsku i parnu saunu, dvije hidromasažne kade te ponudu raznovrsnih relaksirajućih i sportskih masaža. Svi ste lijepo pozvani da postanete dio naše fitness obitelji i da se zajedno razvijamo i napredujemo", poručuju iz Aquile.

Za sve dodatne informacije, upite i eventualni upis slobodni ste posjetiti Aquila fitness centar, možete posjetiti njihovu Facebook stranicu ili pak zovite 040 321 062. Njihovi treneri će vas usmjeriti i sa zadovoljstvom voditi na putu do cilja!

NAGRADNA IGRA

Igrajte se s nama jer možete osvojiti zaista vrijedne nagrade:

1. nagrada - mjesečna članarina za teretanu (za muškarce ili žene)

2. nagrada - sportska masaža

3. nagrada - paket saune

Uložite malo truda za gore navedene vrijedne nagrade. Vaši su zadaci slijedeći:

  • Ako imate Facebook, lajkjate stranicu Aquila Fitness Centar i našu stranicu list Međimurje te u komentaru ovog članka označite prijatelje koji bi također rado zaigrali igru. 
  • Pošaljite mail na [email protected] sa svojim podacima (ime, prezime, mjesto stanovanja). Naslov maila neka bude AQUILA.

Dobitnici će biti obaviješteni putem e-maila o preuzimanju svoje nagrade u petak, 7. listopada.

NAPOMENA: nagrada se mora iskoristiti u 2016. godini.

Dobitnici:

1. nagrada - mjesečna članarina za teretanu (za muškarce ili žene) - Denis Domjanić

2. nagrada - sportska masaža - Mihael Bobičanec

3. nagrada - paket saune - Melani Peršak

Dobitnici su na mail obaviješteni o preuzimanju nagrade.