Nagradne igre 29.09.2016. 09:45. Zadnja izmjena: 06.10.2016. 13:12.

Petak, 7. listopad

Kerekesh teatar s predstavom Očeš nečeš, doktor u Prelogu, a mi imamo ulaznice za vas!

Najnovija komedija Kerekesh Teatra, nastala u koprodukciji s HNK u Varaždinu, u režiji Ljubomira Kerekeša stiže u Prelog u petak, 7. listopada u 19 sati.

RADNJA: Nakon uobičajene svađe mladog bračnog para, vrckava žena preda svog muža Indijancima koji su u potrazi za doktorom. Kćer poglavice Indijanaca je naglo postala nijema i poglavica je zahvalan što mu u pomoć dolazi doktor. Nažalost, taj doktor, jedino što zna je...cijepati drva.

IGRAJU: Jan Kerekeš, Hana Hegedušić, Ana Begić, Ljubomir Kerekeš, Draško Zidar, Adam Končić, Mirela Videk, Zoran Pribičević.

Ulaznice u pretprodaji možete kupiti u Trattoria Rossa u Prelogu te na blagajni Doma kulture Prelog sat vremena prije početka predstave.

Ostatak događanja koje Grad Prelog priređuje u mjesecu listopadu pogledajte OVDJE.

NAGRADNA IGRA

Dva puta po dvije ulaznice podijeliti ćemo našim čitateljima, a kako bi ih osvojili potrebno je ispuniti jednostavan zadatak.

  • Od vas tražimo da u komentar ovog članka napišete koga bi poveli na predstavu i jeste li gledali već koju predstavu Kerekesh teatra.
  • Uz to bi nam bilo drago kad bi članak podijelili sa prijateljima na svom facebook profilu.

Dva dobitnika koji će svoje ulaznice moći preuzeti na blagajni Doma kulture Prelog, prije početka predstave, obavijestiti ćemo u četvrtak, 6. listopada preko komentara koji ostave, a njihova imena objavit ćemo i ovdje na dnu članka.

Dobitnice su Mirjana Kramar i Tanja Izak Soldat