Nagradne igre 05.07.2017. 06:06. Zadnja izmjena: 07.07.2017. 14:56.

40 godina NK Zasadbreg

Koncert Dražena Zečića u Zasadbregu, OSVOJITE ulaznice!

NK Zasadbreg 77 već i ove godine organizira memorijalni nogometni turnir Siniša Patafta u spomen na prerano preminulog igrača tog kluba. Turnir će se  održati u subotu i nedjelju, 8. i 9. srpnja. Ove godine obilježavaju i 40-u godišnjicu osnutka kluba pa je domaćin odlučio uz dvodnevni nogometni turnir slavlje uveličati koncertom Dražena Zečića.

Koncert će se održati u subotu, 8. srpnja s početkom u 21 sat na stadionu NK Zasadbreg, a ulaznice u pretprodaji možete kupiti za 40 kuna, a na dan koncerta biti će 50 kuna. 

Prodajna mjesta: CB Millenium Čakovec, CB Bulldoog Čakovec i Slemenice, CB Korona Šenkovec, CB Imprimis Prelog, Pre Đureku, Baby Blue Zasadbreg i CB Olimp Mursko Središće.

NAGRADNA IGRA

Za naše čitatelje imamo 2x po dvije ulaznice. Želite li ih osvojiti, ispunite ovaj zadatak:

1. Lajkajte našu Facebook stranicu i pošaljite mail sa svojim podacima (ime, prezime i mjesto stanovanja) na [email protected]. Naslov maila neka bude ZEČIĆ

2. Bilo bi nam drago da komentirate ovaj članak (post na Facebooku), označite koga biste poveli sa sobom ili isti podijelite, no ništa od toga nije pod "obavezno"...

Dobitnike ćemo objaviti u petak (7. srpnja) ujutro i obavijestiti ih putem maila. SRETNO!

Dobitnice su Emina Jurinić i Mateja Perhoč.