Nagradne igre 24.05.2018. 08:34. Zadnja izmjena: 28.05.2018. 12:48.

Osvojite ulaznice

LifeClass Terme Sveti Martin 31. svibnja otvaraju vanjski Aquapark

LifeClass Terme Sveti Martin dobro su poznato kupalište s ljekovitom termomineralnom vodom, ali to nije sve. Osvježenje od ljetnih vrućina od 31. svibnja možete potražiti i u sklopu vanjskog Aquaparka uz pregršt zabavnih sadržaja za djecu i odrasle, punktove s hranom i pićem i odličnom atmosferom animacijskog tima.

Nemojte dopustiti da vam pomisao na vrućine oduzme veselje pred nadolezećim ljetom. Umjesto toga, od 31. 5. pronađite idealno rješenje za osvježenje u Aquaparku LifeClass Termi Sveti Martin.

Što vas sve čeka?

Bazeni okruženi zelenilom

Ove godine morske plaže i obale zamijenite vanjskim bazenima s pogledom na zelenilo kontinenta. Uz svjež zrak obogaćen negativnim ionima napunit ćete baterije lakše nego ikad. Legnite na ležaljku ispod suncobrana ili pak odaberite svoje mjesto u prirodnoj hladovini i prepustite se užicima koji vas čekaju.

Spustite se niz tobogan ili zip line

Ne možete odoljeti neodoljivom osjećaju adrenalina u žilama? Spustite se po toboganima i zaronite u osvježenje ili pomaknite granice uz nezaboravno iskustvo spuštanja zip lineom u suradnji s Accredo centrom. Pogled na cijeli Aquapark iz ptičje perspektive nikada nećete zaboraviti, obećajemo vam.

Masaža na otvorenom

Kako bi vaš odmor uistinu bio odmor uz koji ćete lakše prebroditi sve izazove pred sobom, pripremili smo vam i masažu pod baldahinima. Prepustite se vještim rukama masera i uživajte u aromatičnim masažama u hladovini i tajlandskoj masaži na otvorenom, dok vas lagani povjetarac istovremeno škaklja i rashlađuje.

Odbojka na pijesku

Ne da vam se izležavati kraj bazena i stalno tražite neku akciju? Povedite sa sobom ekipu, podijelite se u timove i zaigrajte omiljeni ljetni sport – odbojku na pijesku. Ne zaboravite namazati se kremom za sunčanje – ovako ćete najlakše postići savršeni ljetni ten.

Animacija za najmlađe ljubitelje bazena

Nećemo pogriješiti proglasimo li djecu najvećim obožavateljima vanjskog Aquaparka. Kako bi se izvrsno zabavili i stvorili najljepše uspomene iz djetinjstva svakodnevno se brine naš animacijski tim. Sadržaji su prilagođeni različitim uzrastima, a probudite li i vi dijete u sebi, ne ustručavajte se pridružiti nam se u zabavnim vodenim aktivnostima.

Ne brinite, nećete biti ni gladni, ni žedni

Planirate li cjelodnevni boravak na Aquaparku znajte da vas čekaju ukusni zalogaji pripremljeni od namirnica lokalnih proizvođača hrane. Posjetite Pool Lounge i uživajte u samoposlužnom ručku, a odabrati možete i zdrave smoothije u varijanti naturation, detoxication and refreshion. 

Dočekajte ljetne vrućine raširenih ruku i spremni na nove avanture za pamćenje. 
Vidimo se u LifeClass Termama Sveti Martin!


NAGRADNA IGRA

Povodom otvorenja vanjskih bazena, LifeClass Terme Sveti Martin nagrađuju dvoje sretnika cjelodnevnom ulaznicom, na dan 31. svibnja.  

Što trebate učiniti?

  • Lajkati Facebook stranicu LifeClassTermi Sveti Martin
  • Na Facebook stranici Lista Međimurje lajkati objavu ovog članka
  • Komentirajte ovaj članak, a ako želite napište (označite) koga biste poveli sa sobom ​na kupanje

DOBITNICI: Ivana Čeh i Hrvoje Sinko

Izvor: LifeClass Terme Sveti Martin