Nagradne igre 03.07.2018. 13:29. Zadnja izmjena: 09.07.2018. 13:41.

Nagradna igra

Ludilo pred vratima! Osvojite ulaznice za Forestland - elektronski festival u srcu Međimurja!

Od bregovitog i vinorodnog dijela Međimurja sve do šumovitog Brezja od 2013. godine vlada divan sklad prirode i čovjeka. Tu se smjestio Forestland, Festival koji zbližava prirodu, umjetnost i ljude, stvara nova prijateljstva i ljubavi!

Nastao iz mladenačkog prkosa, daleko od današnjeg velikog festivala, Forestland je bio tek želja nekolicine prijatelja da udahnu dašak života u brdoviti kraj Međimurja. Započelo je skromno, s nekoliko stotina posjetitelja, na čiji zahtjev i sam Forestland pomiče svoje granice iz godine u godinu.

Više o FORESTLANDU

Festival postaje sinonim za inspiraciju, snove, jedinstvo te za ostvarivanje i onog nemogućeg.

Ove će godine festival trajati od podneva do podneva i to od petka, 13. do nedjelje, 15. srpnja. U Brezje direktno s pozornice Tomorrowlanda stiže Mark Sixma, Zonderling će zasvirati hit ljeta “Crazy”, a raspametit će nas povratničkim nastupom i veliki Petar Dundov, kao i Torres, PEZNT, YAKKA, Paul Spakres, Dekova, trance velikan Steve Allen i Eloquentia...

Ulaznice nabavite OVDJE, a imate ih prilike i osvojiti kod nas!

NAGRADNA IGRA

Organizatori i list Međimurje poklanjaju vam dva puta po dvije ulaznice za najveći glazbeni festival sjevera - FORESTLAND, a kako bi osvojili jednu ispunite ovaj jednostavan zadatak:

  • Na mail [email protected] pošaljite svoje podatke (ime, prezime i mjesto stanovanja). Naslov maila neka bude FORESTLAND.
  • Lajkajte objavu ovog članka na našoj Facebook stranici
  • Bit će nam drago (no ne morate) ako označite ekipu s kojom idete na Forestland i podijelite članak ove nagradne igre na svom Facebooku, možda bi i vaši prijatelji odigrali!

Dobitnici: Petar Pintarić i Kristina Kontrec