Nagradne igre 23.03.2018. 09:05. Zadnja izmjena: 23.03.2018. 16:33.

Galerija Sjever nagradila

Martina Poznić osvojila 15 000 kuna vrijedan šoping

Nakon što su prije mjesec dana na lokacijama diljem Čakovca postavljene zagonetne crvene 'dvojke', odigralo se i to s nestrpljenjem dočekano, izvlačenje dobitnika.

Tokom prošlog tjedna direktorica centra Galerija Sjever, Maja Đurkin Međimurec, izvukla je trgovinu TEDi u kojoj se održao veseli šoping u vrijednosti od 15.000,00 kuna.

Spomenimo i to da se za sudjelovanje u nagradnoj igri '2 minute' prijavilo nešto više od 8 tisuća ljudi, a najsretnija među njima bila je Martina Poznić iz Novog Sela Rok.  U pratnji popularnog Maria Petrkovića te kćerku Franku i veliku podršku posjetitelja, Martina je odlučno krenula u ovu jedinstvenu shopping avanturu.

U dvije minute u kolica je uspjela utovariti robu u vrijednosti 6.330 kuna, a direktorica centra Galerija Sjever, Maja Đurkin Međimurec, obradovala je Martinu s dodatnim bonom u iznosu od 5 tisuća kuna koji će moći iskoristiti u trgovini po izboru.

Osim postojećih renomiranih brendova i dosadašnjih zvijezda Galerije Sjever - Spara, Muellera, C&A, New Yorkera, Kika, Deichmanna, Takko-a, Zoo City-a i Dominik srebrnarnice, od jučer su kupcima na raspolaganju i - JYSK, PepCo, TEDi, Sport Vision, S. Oliver, Ronis, ZOOCITY, Froddo, Posteljina.hr, Briljant optika i satovi, Farmacia, Zlatarna Celje, Laganini bar, Simple i Flora.