Nagradne igre 12.10.2018. 12:32. Zadnja izmjena: 15.10.2018. 10:12.

Udruga studenata Međimurja

Međimurska fešta u Zagrebu u utorak, 16.10!

Udruga studenata Međimurja organizira još jednu Međimursku feštu u Zagrebu - u utorak, 16. listopada. Mjesto radnje svima već je dobro poznati club "ROKO" kod studenskog doma Stjepan Radić, a sve će zabavljati Atomi band.

  • ULAZNICE, kao i svake godine, možete kupiti u pretprodaji u holu Studentskog centra u Savskoj po cijeni od 20 kuna, dok članovi udruge plaćaju 10 kuna. (Ako još niste naš član, učlaniti se možete na istom mjestu tijekom prodaje ulaznica.)

!!! Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme jer je upad na ulazu 30 kuna! 

Udruga i ove godine organizira prijevoz AUTOBUSOM za sve one koji nisu u Zagrebu, a žele doći na feštu. Autobus kreće na dan fešte (16. listopada) s TRI LOKACIJE:

  • Prelog (DG SPORT) - 20:30 sati
  • Mala Subotica (Parking, Božo Pub) - 20:45 sati
  • Čakovec (Hotel Park) - 21:00 sati

Polazak prema doma planiran je nakon fešte, najkasnije u 4:10. Prijava za autobus OVDJE. Ostalo je još malo mjesta pa se prijavite ŠTO PRIJE!

Ovdje potvrdite svoj dolazak

NAGRADNA IGRA

Lajkajte Facebook stranicu lista Međimurje i u inboks naše stranice pošaljite svoje ime i prezime uz napomenu da se javljate za osvajanje ulaznice za Međmursku feštu u Zagrebu.

Dvije će osobe osvojiti po jednu ulaznicu za feštu! Dobitnici će biti obaviješteni porukom u inboks u ponedjeljak u jutarnjim satima. SRETNO!

Dobitnici: David Horvat i Miram Jakšić