Nagradne igre 27.03.2017. 13:27. Zadnja izmjena: 03.04.2017. 06:51.

Zeko express

Međimurska županija najmlađima daruje uskrsnu vožnju vlakom, a ulaznice osvojite kod nas!

I ove je godine Međimurska županija odlučila povodom uskrsnih blagdana djecu i njihove obitelji razveseliti besplatnom vožnjom u prigodnom vlaku.

„Zeko express“ s čakovečkog Glavnog željezničkog kolodvora polazi u subotu, 8. travnja u 14:23 sati, a putovat će na relaciji Čakovec - Donji Kraljevec i natrag. Djecu i njihove roditelje na kolodvoru u Čakovcu će dočekati i u vožnji pratiti djelatnici Međimurske županije te zaposlenik HŽ-a u kostimu uskrsnog zeca. Vlak se u Čakovec vraća oko 15:10 sati.


KARTE SU KOD NAS

Čak 22 karte za ZEKO EXPRESS čekaju naše čitatelje ovdje, u redakciji lista Međimurje. Kako bi dobili svoju ulaznicu za Zeko express morate se javiti na naš mail [email protected] i napisati koliko karata trebate (karte dobivate vi kao pratnja te vaši mališani). Naslov maila neka bude ZEKO, a potrebno je navesti i vaše ime i ime/na mališana koje ćete povesti na putovanje vlakom.

Slučajnim odabirom (random.org) odabrat ćemo dobitnike karata koji će iste podići kroz idući tjedan.

Napomena: Karte dobivaju pratnja i djeca

Dobitnici su obaviješteni mailom! To su: Marijana Lakatoš Haler, Izabela Silaj, Kristina Toplek, Ivana (Robi) Sklepić i Izabela Smolković