Nagradne igre 15.01.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:02.

NAGRADNA IGRA: Dobitnici ulaznica za film 96 sati - U bijegu su....

IZVORNO IME: Taken 3

 

REDATELJ: Olivier Megaton  |  ŽANR: Akcija, kriminalistički, triler

 

ULOGE: Liam Neeson, Famke Janssen, Maggie Grace, Forest Whitaker

 

TRAJANJE FILMA: 109 minuta  |  GODINA: 2015  |  DRŽAVA: Francuska 

 

 

SADRŽAJ FILMA:

Miroljubivi obiteljski čovjek Bryan Mills (bivši agent zanimljive i bogate prošlosti) ne bježi više od najgorih zlikovaca današnjice, nego od ujedinjenih policijskih snaga Los Angelesa, CIA-je i FBI-ja. Njih će regrutirati Franck Dotzler (Forest Whitaker) nakon što Mills (Liam Neeson) pobjegne tijekom uhićenja običnim murjacima. Naime, Bryanu je netko namjestio ubojstvo bivše supruge (Famke Jansen), a u opasnosti će se naći i njegova kćer Kim (Maggie Grace) koja je sada uspješna studentica sveučilišta UCLA.

 

LIST MEĐIMURJE VAS NAGRAĐUJE u suradnji s Cinestarom Varaždin:

 

Nagradno pitanje pronađite svaki tjedan na posljednjoj stranici Tv programa lista Međimurje TV PLUS. Svoje odgovore šaljite na info@medjimurje.hr do srijede u 15 sati. Ovoga tjedna odgovorite na pitanje i osvojite ulaznice za film 96 sati: U bijegu. Ulaznice se mogu iskoristiti od 15.1. - 20.1. 

 

Odgovor na pitanje nalazi se u ovom članku. Uz točan odgovor potrebno je navesti svoje ime i prezime te mjesto stanovanja.

 

NAPOMENA: nakon što osvojite ulaznice gubite pravo sudjelovanja u nagradnoj igri u idućih mjesec dana.

 

DINO BEL, ONDINA MEZNARIĆ i MARKO HORVAT.

Osvojili ste 2 ulaznice za film 96 sati: U bijegu koje možete iskoristiti uz predočenje osobnog dokumenta u Cinestaru Varaždin od 15. – 20.1.2015.

 

Izvor: 3116