Nagradne igre 15.05.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:03.

NAGRADNA IGRA: Dobitnici ulaznica za film po izboru...

IZVORNO IME: Pitch Perfect 2

REDATELJ: Elizabeth Banks   |  ŽANR: komedija, glazbeni

ULOGE: Anna Kendrick, Rebel Wilson, Hailee Steinfeld, Elizabeth Banks

TRAJANJE FILMA: 115 minuta  |  GODINA: 2015  |  DRŽAVA: SAD  

 

 

SADRŽAJ FILMA:

Barden Bellas su se vratile! U glazbenoj komediji Na putu do zvijezda 2, nastavku velikoga filmskog hita, režiju je preuzela Elizabeth Banks, koja je ujedno i dio glumačke postave i producent filma. Ovoga puta sveučilišna a capella skupina Barden Bellas ulazi u napeto i neizvjesno međunarodno natjecanje koje do sada nije osvojio niti jedan američki tim! 

 

 

LIST MEĐIMURJE VAS NAGRAĐUJE u suradnji s Cinestarom Varaždin:

 

Nagradno pitanje pronađite svaki tjedan na posljednjoj stranici Tv programa lista Međimurje TV PLUS. Svoje odgovore šaljite na info@medjimurje.hr do srijede u 15 sati. Lajkajte našu Facebook stranicu OVDJE

 

Ovoga tjedna odgovorite na pitanje i osvojite ulaznice za film Na putu do zvijezda 2. Ulaznice se mogu iskoristiti od 14. - 19.5.2015. Odgovor na pitanje nalazi se u ovom članku. Uz točan odgovor potrebno je navesti svoje ime i prezime te mjesto stanovanja.

 

NAPOMENA: nakon što osvojite ulaznice gubite pravo sudjelovanja u nagradnoj igri u idućih mjesec dana.

Dobitnici ovoga tjedna su: IVANA PRELOŽNJAK, BARBARA BOŽIĆ i DAVOR MUČIĆ.

 

Budući da se zbog promjene rasporeda prikazivanja filmova, u iznad navedenom terminu u varaždinskom CineStaru, neće prikazivati film “Na putu do zvijezda 2”, s gđom Bokor je dogovoreno da dobitnici (navedeni iznad) mogu sami odabrati film koji će pogledati do 19.5. 

 

Izvor: 3133