Nagradne igre 08.01.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:51.

NAGRADNA IGRA: DOBITNICI ulaznica za film Snježna kraljica 2 su...

IZVORNO IME: Snow Queen 2

REDATELJ: Alexey Tsitsilin  |  ŽANR: animirani

 

ULOGE: Željko Duvnjak, Jasna Bilušić, Nina Kraljić, Mirela Brekalo Popović, Goran Malus, Branko Smiljanić,Ivan Glowatzky

 

TRAJANJE FILMA: 78 minuta  |  GODINA: 2014  |  DRŽAVA: Rusija  |  PLAKAT FILMA

SINKRONIZIRANO NA HRVATSKI! 

 

SADRŽAJ FILMA:

 

Nakon što je pomogao Gerdi i Kaiju, simpatični trol Orm vratio se u svoju zemlju u kojoj se ne može pomiriti sa životom rudara na koji je osuđen kao ni sa svakodnevnim nepravdama koje mora trpjeti. Orm izlaz vidi u vjenčanju s princezom pa počinje svima lagati kako bi do nje došao. No, sa svakom laži koju izgovara, njegov zli dvojnik, Snježni kralj, postaje sve veći i jači. 

 

LIST MEĐIMURJE VAS NAGRAĐUJE u suradnji s Cinestarom Varaždin:

 

Nagradno pitanje pronađite svaki tjedan na posljednjoj stranici Tv programa lista Međimurje TV PLUS. Svoje odgovore šaljite na info@medjimurje.hr do srijede u 15 sati.

Ovoga tjedna odgovorite na pitanje i osvojite ulaznice za animirani film Snježna kraljica 2. Ulaznice se mogu iskoristiti od 8. - 13. siječnja. 

 

Odgovor na pitanje nalazi se u ovom članku. Uz točan odgovor potrebno je navesti svoje ime i prezime te mjesto stanovanja.

 

NAPOMENA: nakon što osvojite ulaznice gubite pravo sudjelovanja u nagradnoj igri u idućih mjesec dana.

 

 

Dobitnici ovotjednih ulaznica za prikazivanje filma u CineStaru - iz lista Međimurje su:

PETRA PINTARIĆ, IVANKA NOVAK i  BOŽIDAR TOT  čestitamo, svatko od vas je dobio po 2 ulaznice za film Snježna kraljica 2. Ulaznice možete iskoristiti od 8. – 13.1.2015.  u Cinestaru Varaždin uz predočenje osobne iskaznice.

 

Izvor: 3114