Nagradne igre 09.04.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:03.

NAGRADNA IGRA: Dobitnici ulaznica za film Velike oči su...

IZVORNO IME: Big Eyes

REDATELJ: Tim Burton  |  ŽANR: biografski, drama

ULOGE: Amy Adams, Christoph Waltz, Jason Schwartzman

 

TRAJANJE FILMA: 106 minuta  |  GODINA: 2014  |  DRŽAVA: SAD  

 

NAGRADE: Dobitnik Zlatnog globusa za glavnu žensku ulogu (Amy Adams). Nominiran za nagradu Zlatni globus u kategorijama: glavni glumac (Christoph Waltz) i originalna pjesma (Lana Del Rey: Big Eyes).

 

SADRŽAJ FILMA:

Walter Keane tijekom 50- tih i početkom 60-tih godina prošlog stoljeća bio je jedan od najpopularnijih slikara na svijetu, poznat po platnima s kojih su tužno gledale djevojčice velikih očiju. Da on nije autor svojih djela vjerojatno se nikada ne bi ni doznalo da njegova supruga Margaret nije odlučila progovoriti u javnosti. Bitka za vrijedna djela i planetarnu slavu otkrila je i mnogo prljavih detalja koje je skrivao njihov naoko savršen brak.

 

 

LIST MEĐIMURJE VAS NAGRAĐUJE u suradnji s Cinestarom Varaždin:

 

Nagradno pitanje pronađite svaki tjedan na posljednjoj stranici Tv programa lista Međimurje TV PLUS. Svoje odgovore šaljite na info@medjimurje.hr do srijede u 15 sati. Lajkajte našu Facebook stranicu OVDJE.  Ovoga tjedna odgovorite na pitanje i osvojite ulaznice za film Velike oči. Ulaznice se mogu iskoristiti od 9. - 14.4

 

Odgovor na pitanje nalazi se u ovom članku. Uz točan odgovor potrebno je navesti svoje ime i prezime te mjesto stanovanja.

 

 NAPOMENA: Nakon što osvojite ulaznice gubite pravo sudjelovanja u nagradnoj igri u idućih mjesec dana.

 

Dobitnici ulaznica ovoga tjedna su KSENIJA MIHIN, LIDIJA KIPKE i LEONA GLAVAK.

Izvor: 3127