Nagradne igre 13.02.2019. 12:19. Zadnja izmjena: 13.02.2019. 14:08.

Vikeeeend!

NAGRADNA IGRA kafića Locco u Šenkovcu: Osvojite rundu pića!

Na adresi Ulica braće Radića 2 u Šenkovcu (na trokutu) svakog dana možete se opustiti uz ukusnu kavu, cedevitu ili drugo piće u caffe baru Locco. 

Ove godine pripremili su i zanimljiv program za Valentinovo pa dan zaljubljenih, 14. veljače kod njih možete provesti u društvu najdraže osobe uz mnoštvo party pića i nagrada. Da stvar bude bolja, sve dame, Locco časti čašom žutog muškata vinarije Turk.

Valentinovo se u kafiću slavi cijeli vikend pa u petak, 15. veljače nastavljaju u ludom ritmu uz najbolje hitove Balkana. Tog dana od 20 do 21 sat na rasporedu je i Happy Hour gdje će sva miješana pića biti u pola cijene. Da, dobro ste pročitali - bit će snižena čak 50%! Goste će u petak posluživati simpatične hostese... U istom ritmu nastavljaju i u subotu, 16. veljače kada za sve goste pripremaju i peku.

NAGRADNA IGRA 3x3

Povodom Valentinova, u suradnji s kafićom Locco, list Međimurje troje čitatelja nagrađuje rundom pića!

Tri osobe osvojit će rundu od 3 party pića (birati možete između Amaro Cole, Captain Morgan Cole, Pelin Sensationa ili gemišta) za sebe i društvo! (ako želite nešto bezalkoholno, dogovorit ćete se u kafiću Locco)

Potrebno je:

  • Lajkati Facebook stranicu kafića Locco lista Međimurje
  • U komentar ispod ovog članka ili posta ovog članka na Facebooku označite koga vodite na rundu!

U petak, 15. veljače ujutro objavljujemo dobitnike, a rundu pića iskoristite na partiju tog petka navečer.

SRETNO!