Nagradne igre 18.09.2018. 13:45. Zadnja izmjena: 24.09.2018. 11:56.

Dobar tek!

NAGRADNA IGRA Osvojite gablec u restoranu Pozoj!

Na adresi Matice hrvatske 6 u Čakovcu nalazi se Restoran Pozoj koji je osmišljen da sa svojim profesionalni timom, gostima ponudi što bolju kvalitetu hrane i vina.

Osim uobičajene ponude, na njihovu meniju od 10 do 15 sati od utorka do petka možete pronaći i ukusan dnevni ručak. Za sada gablec možete pojesti u restoranu, no uskoro kreće i dostava restorana Pozoj, pa ćete svoj ručak moći i naručiti kući ili na posao.

Ovaj tjedan pripremili su pileći file u umaku od gaude i svježeg sira, steak vratinu u umaku od gljiva, pileće pljeskavice i pohani file oslića. Uz to, odaberiti možete i svakodnevnu juhu ili pizzu, a novo u svakodnevnoj ponudi je pileći bečki s krumpirićima, salata i kruh!

NAGRADNA IGRA

Ovog tjedna se igramo, a drugi tjedan besplatno papamo! DVIJE će osobe osvojiti jedan dnevni ručak koji će moći iskoristiti idući tjedan u danu po izboru, od utorka do petka!

  • Želite li osvojiti gablec, odnosno dnevni ručak, pošaljite na naš mail [email protected] svoje podatke (ime, prezime i mjesto stanovanja)
  • Lajkajte stranicu restorana Pozoj!
  • Slobodno i ovdje u komentare (ili na postu na Facebooku) označite osobu koja će s vama do restorana Pozoj na gablec ili koja će također rado zaigrati ovu nagradnu igru!

Dobitnice su Dijana Horvat i Monika Kuzma. Svoju nagradu možete iskoristiti od utorka, 25. rujna do petka, 28. rujna.