Nagradne igre 19.02.2020. 14:10.

Za svako nepce

Nagradna igra: Osvojite pizze ili metar dugu palačinku u Špizzi u Čakovcu

Čakovečkim jugom već godina dana iz Pizzerie Špizza kruži opojan miris svježe pečenih pizza iz krušne peći, a osim najboljih pizza u gradu kod njih se možete počastiti i drugim jelima s menija poput sendviča, tortilji i lazanji. 

Uz primamljiva glavna jela, u njihovoj ponudi su i mnogima omiljene, veličanstvene palačinke, a u ugostiteljskom objektu Špizza na adresi Nikole Pavića 2, Čakovec, možete isprobati i lava kolač iz krušne peći.

Dostave nema, jer cilj im je bio stvoriti ugodan ambijent u koji ljudi mogu opušteno doći i biti posluženi. Bilo da se radi o dolasku na kavu, na desert ili jelo iz krušne peći. U ponudi će svatko naći nešto za sebe, dok je za one najmlađe osiguran i poseban kutak za bezbrižnu igru.

Više o Špizzi pročitajte OVDJE, a ako ste ovih dana za neki ukusan obrok koji ne morate pripremati kod kuće, odigrajte i nagradnu igru u nastavku.

NAGRADNA IGRA

U prvom krugu nagradne igre (da, dobro ste pročitali, imat ćemo i drugi krug), u suradnji s listom Međimurje Pizzeria Špizza poklanja dvije pizze po izboru i jednu palačinku dugu jedan metar. 

Imat ćemo dva dobitnika - jedan osvaja pizze, a jedan desert! 

ZADATAK:

  • Kliknuti like na FB stranicu Pizzeria Špizza
  • U komentar ispod ovog članka ili objave ovog članka na facebooku stranice list Međimurje označite koga vodite na pizzu ili desert

* Dobitnike objavljujemo u ponedjeljak, 24. veljače, da nekome uljepšamo početak tjedna! Dobitnik ne bira nagradu već ćemo mi nasumično odrediti tko osvaja što.