Nagradne igre 01.10.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:32.

NAGRADNA IGRA: Osvojite ulaznice za film "Marsovac"

IZVORNO IME: The Martian
REDATELJ: Ridley Scott | ŽANR: akcija, avantura, ZF
ULOGE: Matt Damon, Jessica Chastain, Kristen Wiig
TRAJANJE FILMA: 130 minuta | GODINA: 2015 | DRŽAVA: SAD 


SADRŽAJ FILMA:
Astronaut Watney ostao je sam na nemilosrdnom planetu na kojem raspolaže tek oskudnim zalihama te se mora osloniti na svoju inventivnost, domišljatost i duh kako bi preživio i pronašao način kako na Zemlju poslati signal da je još uvijek živ. Milijunima kilometara dalje, NASA i tim međunarodnih znanstvenika neumorno rade kako bi "Marsovca" vratili kući, dok njegovi kolege iz posade istovremeno kuju plan za odvažnu, a možda i nemoguću misiju spašavanja. Dok se priča o nevjerojatnoj hrabrosti razvija, svijet se ujedini u želji da se Watney sigurno vrati na Zemlju. 

marsovac


LIST MEĐIMURJE VAS NAGRAĐUJE u suradnji s Cinestarom Varaždin:

Nagradno pitanje pronađite svaki tjedan na posljednjoj stranici Tv programa lista Međimurje TV PLUS. Svoje odgovore šaljite na info@medjimurje.hr do srijede u 15 sati. Lajkajte našu Facebook stranicu OVDJE. 

 

Ovoga tjedna odgovorite na pitanje i osvojite ulaznice za film Marsovac. Ulaznice se mogu iskoristiti od 1. do 6.10.2015. Odgovor na pitanje nalazi se u ovom članku. Uz točan odgovor potrebno je navesti svoje ime i prezime te mjesto stanovanja.

 

NAPOMENA: nakon što osvojite ulaznice gubite pravo sudjelovanja u nagradnoj igri u idućih mjesec dana.

 

DOBITNICI: MIHAELA KOŠČEC, ANTONIO TOPLEK, ANĐELKO TARANDEK I VESNA KIPKE

Izvor: 3153