Nagradne igre 14.08.2017. 13:42. Zadnja izmjena: 17.08.2017. 11:55.

Subotnje predstave

Nagradna igra: Osvojite ulaznice za predstavu Dimnjačar

Umjetnička organizacija KEREKESH TEATAR i ove godine, po treći puta, organizira manifestaciju - VARAŽDINSKE KAZALIŠNE VEČERI! Od subote, 24. lipnja pa sve do 26. kolovoza u dvorištu Županijske palače u Varaždinu održavat će se predstave čiji program pogledajte ovdje:

 

Pod vedrim nebom prekrasnog atrija u središtu Varaždina svake vas subote (i jedan petak) u 21 sat očekuje ukupno 11 kazališnih izvedbi, i to 7 predstava produkcije Kerekesh Teatra i tri gostujuće predstave! Osim hit komedije Kerekesh Teatra LJUBAF redatelja Ljubomira Kerekeša, kojom su kazališne večeri otvorene ovog ljeta još ćete moći pogledati i predstave:

  • Očeš nečeš, doktor
  • Skupština
  • Ufuraj se i pukni
  • Sve u tri…
  • Dimnjačar

Posebno najavljuju i dvije premijerne izvedbe najnovije komedije Kerekesh Teatra–  POKOPAJ ME NJEŽNO te gostujuće predstave:

  • Nikad nije prekasno u produkciji Glumačkog festivala u Krapini (GFUK)
  • Nori krtica Martin Kazališta Oberon (Koprivnica)
  • Pozdrav iz Remetinca Kazališne skupine Gemišt (Zagreb?).

Također je važno istaknuti da je ove godine TZ Grada Varaždina uključila i Kerekesh Teatar u Festival varaždinskih dvorišta, pa će tako 2.7. (nedjelja) publika moći besplatno pogledati predstavu "Nikad nije prekasno" sa Zijadom Gračićem i Sanjom Marin u DVORIŠTU ŽUPANIJSKE PALAČE u Varaždinu.


Cijene ulaznica za sve ostale predstave iznose 40 kuna, odnosno VIP ulaznice ( za stolom) 60 kuna. Ulaznice su u prodaji u caffe baru Carica Sissi u dvorištu Županijske palače u Varaždinu (za predstavu koja slijedi) i dva sata prije svake predstave na ulazu! Pratite naš portal te čete imati prilike za predstave osvojiti ulaznice!

NAGRADNA IGRA

Predstava Dimnjačar Kerekesh kazališta igra u subotu, 19. kolovoza u 21 sat u dvorištu Županijske palače u Varaždinu, a mi imamo dvije ulaznice za jednog našeg čitatelja.

  • Sve što trebate je poslati mail na [email protected] i napisati koga biste poveli na kazališnu predstavu u Varaždin već ove subote! Uz to, napišite i svoje podatke - ime, prezime i mjesto stanovanja.
  • Mail naslovite s DIMNJAČAR
  • Lajkajte našu stranicu OVDJE, a slobodno i označite prijatelje u komentar (bez obaveze)

Možda baš vi osvojite ulaznice! Igramo se do četvrtka u 12 sati kada ćemo objaviti i obavijestiti našeg dobitnika ili dobitnicu!


O predstavi: Legendarne dimnjačarske priče i dogodovštine ispričane jednostavnim jezikom jednostavnog čovjeka vrlo lako uspostavljaju komunikaciju s publikom. Tako protagonist ove monodrame, dimnjačar Štef koji dolazi na pauzu, neprestance mami iz gledateljstva salve smijeha, ne dopuštajući mu da se bar na čas odmori.

Dobitnik: Domagoj Mihalic, Mala Subotica