Nagradne igre 23.03.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:03.

NAGRADNA IGRA: Osvojite ulaznice za spektakularnu operu Madam Butterfly

IZVORNO IME: Madama Butterfly

REDATELJ: Alex Ollé  |  ŽANR: opera

 

ULOGE: Hiromi Omura, Georgy Vasiliev, Anna Yun, Michael Honeyman

 

TRAJANJE FILMA: 140 minuta  |  GODINA: 2014 

HIGHLIGHTS: Opera u 3 čina Skladatelj: Giacomo Puccini

NAPOMENA: Film se prikazuje sa pauzom od 15 minuta

 

SADRŽAJ FILMA:

Jedan od najspektakularnijh evenata u svijetu klasične glazbe, Handa opera u Sydneyu, dolazi vam na velika platna CineStar kina s modernom izvedbom Puccinijeve priče o ljubavi i ponosu, Madame Butterfly. 

 

Ovogodišnja opera uprizorena je na prekrasnoj vodenoj pozornici u Sydneyskoj luci s pogledom na impresivnu zgradu Sydney opere i most. Scenografija ovog spektakla uključuje i 12 metara široko sunce i mjesec koji će se dići iz mora i smjestiti na pozornicu na kojoj će japanska sopranistica Hiromi Omura utjeloviti tragičnu Cio-Cio-San, a njazin ruski kolega tenor Georgy Vasiliev, Pinkertona. 

Uz spektakularnu scenografiju, kostimogarafiju, izvođače i vatromet, ovo je zaista događaj koji se ne propušta. 

 

NAGRADNA IGRA: Jedna osoba ima priliku dobiti dvije ulaznice za operu Madama Butterfly koja se prikazuje u Cinestaru Varaždin u utorak, 24. ožujka u 20 sati. Lajkajte našu facebook stranicu OVDJE.

Poseban zadatak nemate, osim poslati svoje ime i prezime te mjesto stanovanja na mail info@medjimurje.hr s naznakom Želim na operu. Mailove šaljite do nedjelje u 20 sati a mi ćemo u ponedjeljka ujutro objaviti dobitnika, obavijestiti ga mailom i uljepšati nekome početak radnog tjedna.

 

DOBITNICA dviju ulaznica je Suzana Pižeta, čestitamo!

 

Izvor: 3125