Nagradne igre 13.11.2017. 10:47. Zadnja izmjena: 18.11.2017. 10:34.

Petak, 24. studenog

NAGRADNA IGRA Pogledajte tko dolazi na ovogodišnji MEF za koji dijelimo ulaznice

Organizatori – Rajko Dobošić, Igor Baksa i Robert Guterman predstavili su izvođače na ovogodišnjem 15. MEF-u – Međimurskom festivalu Ljubo Kuntarić koji će biti održan u petak, 24. studenog s početkom u 20 sati u sportskoj dvorani Graditeljske škole Čakovec. Nastupit će Filip Šovagović s pjesmom Grad, Mladen Medak Gaga (Vince, vince kapla sveta), Rajko Suhodolčan (Kušlec za zbogom), Meri Šeparović (Naša ljubav), Lucija Job (Sve na svijetu), Andrea Baković & Singlice (Cipele za tuđe snove), Bojan Jambrošić (Mali ftičeki), Ivan Šeperić (Fališ mi brate), The Fusion (Nikome te nedam), Mustač bend (Kontra vetra), Čedo & Matija Antolić (Srčeko), Rossela (Ti si sve što trebam), Genova (Boje), Vladimir Košir Tonka (Fijolice kak lepo dešijo), Kim Verson (Čista ljubav), Ivica Jurgec (Međimurje moje), Etno duo Goga & Željko (Penezi), Klapa Lavanda (Ljubav si mog života), Ervin Vičević (Med dvema vodami), a kao gosti predstavit će se Plesni studio Korak, bivša pjevačica ET-a Katarina Rautek i Lili Gee.

Kako su najavili organizatori, naglasak ovogodišnjeg festivala upravo su pjesme na kajkavskom dijalektu, a nacionalna televizija snimat će MEF. Ulaznice za MEF Ljubo Kuntarić po cijeni od 40 kuna u pretprodaji se mogu kupiti u općinskoj upravi Selnice i kafiću Božo pub u Maloj Subotici ili na ulazu u dvoranu Graditeljske škole na dan održavanja festivala.

NAGRADNA IGRA

Organizator je kod nas u redakciji ostavio  10 ulaznica za naše čitatelje koje možete osvojiti na jednostavan način:

  • Na [email protected] pošaljite mail sa svojim imenom i prezimenom te mjestom stanovanja. Naslov maila neka bude MEF!
  • I to je to!
  • Pričekajte petak, 17. studenog kada ćemo objaviti pet dobitnika koji će svoje dvije ulaznice podići kod nas u redakciji.

Dobitnici: Milica Zamudić, Nina Magdalenić, Branko Krušec, Marko Lepen i Suzana Škrobar