Nagradne igre 07.02.2019. 11:49. Zadnja izmjena: 12.02.2019. 13:12.

Igrajte se s nama!

Nagradna igra povodom Valentinova: Osvojite večeru u pizzeriji Gracija i poklon muNaGRETE

Svake godine 14. veljače, diljem svijeta, slatkiši, cvijeće i darovi razmjenjuju se među voljenima, sve u ime sv. Valentina.

U našem kraju govorilo se, a neki to govore i danas, da se na Valentinovo ftičeki ženiju. Tim povodom odrasli bi ispekli peciva u obliku ptičica i posakrivali ih, zajedno s drugim slatkišima, po dvorištu i prozorima oko kuće te poslali djecu da traže male skrivene poklončiće. 

List Međimurje, u suradnji s pizzerijom Gracija i tvrtkom Munagreta, također za Valentinovo želi nekoga razveseliti, pa tako poklanjamo večeru u Graciji, pizzeriji u Ivanovcu, gdje će dobitnika nagradne igre čekati i prigodni poklon muNaGRETE, tvrtke koja proizvodi razni nakit, ukrase i suvenire od različitih materijala te se bavi organizacijom vjenčanja.

O pizzeriji Gracija pisali smo OVDJE, dok o Munagreti više možete doznati putem njihove Facebook stranice OVDJE

NAGRADNA IGRA

Jedna osoba osvojit će dvije pizze i dva pića po izboru u Graciji i prigodni poklončić Munagrete, a sve što je potrebno da biste i vi sudjelovali u ovoj ljubavnoj nagradnoj igri je:

  • Lajkajte Facebook stranicu list Međimurje te stranice naših suradnika Pizza Gracija i Munagreta.
  • U komentar posta o nagradnoj igri na našoj stranici označite koga vodite na večeru u pizzeriju te lajkajte objavu.

I to je to!

Sretno svima i volite se, grlite i ljubite svakog dana, a ne samo 14. veljače!


Nagradna igra traje do utorka, 12. veljače kad ćemo objaviti dobitnika ili dobitnicu, a nagradu će najsretniji moći iskoristiti od 14. - 21. veljače uz rezervaciju mjesta na 091 337 5000.

Dobitnik nagradne igre je Viktor Srpak!