Nagradne igre 04.03.2020. 11:11. Zadnja izmjena: 07.03.2020. 12:13.

Tjedan smijeha

Nagradna igra: Predstava Zov divljine igra u Varaždinu! Dijelimo ulaznice!

11. Tjedan smijeha Kerekesh teatra u Varaždinu i diljem Varaždinske županije na kojem će se ove godine održati čak 63 predstave u samo 10 dana, traje od petka, 6. ožujka i do nedjelje, 15. ožujka.

Ulaznice za predstave u Varaždinu u prodaji su na blagajni HNK svakim radnim danom od 10 do 12 sati i od 18 do 19,30 sati, a možete ih kupiti i putem interneta na WEB STRANICI HNK-a (ako ih još ima). Odlične predstave gostujućih kazališta igraju u četvrtak i petak (12. i 13. ožujka).

  • ZOV DIVLJINE: Vlastita produkcija Gradskog kazališta - Scena „Gorica“

U današnje vrijeme posebno je teško biti žena. Da, imamo većinu prava zajamčenih zakonom. Da, imamo pravo biti liječnice, pjesnikinje, automehaničarke. Ipak, postoji određena vrsta podozrivosti prema našim željama da budemo što god poželimo. Ne zlostavljaju nas samo druge osobe, već i društvo i država, na mikro i makro razini... Stoga je ova priča o četiri različite žene posveta svim ženama svih generacija. Njihov povratak prirodi kroz kampiranje dovodi ih do ludila, one „bacaju na kvasinu“. Ali u tom ritualnom povratku vlastitim prirodama one dolaze do snažnih i emancipatorskih spoznaja – da mogu biti što god žele i kakve god žele, da mogu i smiju osjećati bilo koju emociju na ovom svijetu. Iako se radi o komediji, „Zov divljine“ ipak se u velikom dijelu bavi našim samoćama, ali i poziva na okršaj sa svim tradicionalnim i ukalupljenim poimanjima ženstvenosti...



Nagradna igra

Dijelimo 4 ulaznice za predstavu Zov divljine koja je na rasporedu u četvrtak, 12. ožujka u 18 sati!

ZADATAK

  • Na naš mail [email protected] pošaljite svoje podatke (ime, prezime i mjesto stanovanja) i napišite koliko biste ulaznica voljeli osvojiti (2 ili 4...)
  • Lajkajte našu Facebook stranicu!
  • Ako želite označite koga vodite na predstavu, dijelite članak ili objavu...

Dobitnici će biti obaviješteni u subotu, 7. ožujka!

Dobitnica ulaznica je Martina Kuzma.